A pus și domnul Elliot Page, fostă doamnă Ellen Page, o poză la bustul gol, celebrând transgenderitatea.

O să râdeți de ce o să spun, dar niciodată nu am căutat și nu m-a interesat ce se întâmplă cu persoanele trans, după operație. Pur și simplu nu m-a străfulgerat curiozitate, subiectul este, la mine, la nivelul fetelor thailandeze. Acum e interesant pentru că mie chiar îmi place Elliot Page, indiferent de ce sex își asumă și îl face un subiect, pentru mine.

Ideea e, ca femeie trans, din bărbat, faci operația, se construiește lăcașul viitorilor penisuri ce îl vor explora, se iau hormoni, una peste alta, iese o treabă decentă.
Dar ca bărbat, ce faci? Că ok, mastectomie, dar…ăăă…organul, ce faci cu el? Că nu e ca și cum ar putea fi reconstituit și, ce e mai important, nu e ca și cum ai putea să îl folosești la ceva.

Sau ai putea?
În altă ordine de idei, în țara demenței, adică US, ești declarat anti trans dacă nu ești de acord să faci sex cu o persoană de genul.
Tot acolo e suficient să te declari femeie și poți participa în competiții feminine. Se pare că femeilor nu le place.
Strange.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.