Noi organizăm vaccinare gratuită. Statul suportă toate costurile de vaccinare. E o situație excepțională. Mai facem asta o perioadă de timp, până ajungem la un nivel de imunizare de grup. Până la urmă se va merge pe un mecanism, de exemplu, ca la vaccinarea antigripală, în care numai persoanele vulnerabile vor fi vaccinate gratuit, iar celelalte categorii de cetățeni vor trebui să se vaccineze, că e răspunderea lor. Este vorba despre sănătatea fiecăruia

Nici o săptămână nu a trecut de când am scris că vaccinurile vor fi pe bani, iar Ludvig Van Whoreban îmi dă dreptate rapid. Nu vă lăsați păcăliți de reacția rapidă a lui Cîțu, până una, alta, Orban este șeful partidului și nu mănâncă rahat așa, că îl doare gura. Cu siguranță subiectul a fost discutat împreună cu Klaus și membrii CSAT, acum doar s-a lansat perla în spațiul public, lumea se va obișnui cu ideea și aia e.

Totuși, mi se pare cumva că deja s-au calculat scenarii en-avant și nu ieșim bine ca populație. Practic, dacă statul nu își asumă vaccinarea, nici nu o poate impune nimănui. Acel pașaport de vaccinare va deveni extrem de opțional, oamenii vor plăti o dată pe an, în concediu, teste PCR și își vor vedea de treavă. Cumva, văd mulți morți în viitorul nostru, nuș de ce.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.