Doamna Adina Vălean și-a așezat curul mare pe un fotoliu de europarlamentar exclusiv pentru că este vițica măritată cu Crin Antonescu, fiind cel mai mare merit politic al său.
Desigur, noi, ca popor, nu ne-am impacientat foarte tare, suntem obișnuiți, de 30 de ani, ca femeile potentaților zilei să ajungă oameni politici de mare angajament (să nu o uităm pe aia de o ardea Băsescu, ajunsă ministru, sau de fi-sa, ajunsă și ea eurodeputat, pentru că de ce nu, la rata de analfabetism de acolo, nici nu se vede).

Doar că, iată, ghinionul apare când sunt probleme reale, probleme grave, iar doamnele acestea, învățate să vorbească la microfoane carnale, se apucă să cuvânteze și în real life:

Dacă nu știți despre ce e vorba, Belarus a deturnat un avion, sub pretextul unei amenințări cu bombă, ca să poată aresta un jurnalist potrivnic mizeriei ăleia de marionetă rusească și să îl condamne judicios la moarte. Iar doamna Vălean este foarte fericită, great news.

E un circ feeric pe contul toantei românce, evident lumea nu acceptă ca un comisar european să aplaude ca foca un act de terorism statal, apar inclusiv informații că de fapt au fost reținuți 2 belaruși și au coborât și 4 ruși, probabil agenți ai FSB. Nicio problemă, doamna Vălean nu e perturbată.

Aia avem. Vaci cu cabină.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.