Poate nu știați, că și eu am aflat azi dimineață, că aseară a fost nuș ce semifinală Eurovision, la care românia a participat glorios, cu o solistă de mare angajament, care, evident, nu s-a calificat nicăieri pentru că, cel mai probabil, avea o piesă proastă.

Asta vine după ce românii au inventat din nou Eurovisionul, poate nu știați nici asta, deși la competiție participă MELODII selectate de juriu și public, la noi s-a selectat artista populară care să gurizeze și i s-a dat mână liberă Cântă, fata mea, cântă ce vrei tu, numai cântă, că ești atât de bună încât și ciocârlia se oprește din triluit ca să te asculte.

Să știți că, chiar dacă e o șușanea politică, mie îmi pare rău că nulitățile astea muzicale din românia, care au acaparat cu japca rolurile decidente în domeniu, au reușit să îmi scoată de la inimă o competiție la care, în alți ani, stăteam cu sufletul la gură și ale cărei melodii încă le ascult, sunt unele chiar foarte tari.

Second, sper că realizați că, dacă trimitem o manea SPECIFIC românească acolo, câștigăm detașat. Dar noi nu, noi suntem culți, maneaua e subcultură. Dăm din cur pe grecească și turcească de nu mai putem, dar la manele punem stop, ok?

Astea le ascult eu, încă, ordinea e temporală, nu e un top.

Luca Hani – locul 3 2019

KEiiNO – Spirit In The Sky locul 6 2019

Joci Pápai – Origo – locul 8, 2017

Sanna Nielsen – Undo locul 3 2014

Emmelie de Forest – Only Teardrops Locul 1, 2013

Margaret Berger – I Feed You My Love locul 4 2013

LOREEN – “EUPHORIA locul 1, 2012

Mandinga “Zaleilah” – locul 12, 2012

Kaliopi – Crno i Belo locul 13, 2012

Lena – Satellite locul 1, 2010

Alsou – Solo, locul 2, 2000

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.