Au tot început să iasă pe surse mizeriile pe care le face Sârbu la Aleph News și cum oamenii cam pleacă in corpore, din cauza acelor mizerii.

Eu am o singură nelămurire.
Oamenii ăia de acolo nu sunt novici. Nu sunt noi. Au prins vremurile când lui Sârbu nu îi sunau cătușele la urechi, ci suna doar verde. Sârbu a fost la fel de porc dintotdeauna. Toți știau cum lucrează, cum își disprețuiește sclavii, cum îi scuipă, la propriu, cum refuză să plătească salarii doar ca să îi țină alerți și flămânzi.

De ce s-au dus la interviu acolo? De ce s-au angajat, deși știau al cui e proiectul? Credeau că, brusc, Sârbu devine un îngeraș frecventabil și că tot trecutul devine legendă?

Sunt sigur că nu. Cred că doar au fost momiți cu salarii mari pentru piața actuală și au zis că aia e, măcar bag câteva luni, iau banii și mai vedem. Doar că, au uitat, în naivitatea lor, că Sârbu nu plătește salarii decât doar dacă e absolută nevoie.

Se pare că nu mai e nevoie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.