Avem un articol de mare angajament pe digi24, nu îi dau link pentru că sunt deja la limita de jos a groapei marianelor cu kkt, în care ASF ne anunță că e nășpuț să cumperi cryptomonede, pentru că nu sunt regulate de nimeni și dacă statul nu le regulează, e într-un mare pericol cu totul. Eu când aud de astea mă gândesc instant la Stolojan, care a naționalizat valuta și de a doua zi a crescut prețul dolarului de 10 ori, dar trecem peste. Mi-a atras atenția chestia asta: 

evoluțiile în domeniul monedelor stabile (stable-coins) globale continuă să fie în vizorul reglementatorilor, în timp ce sentimentul față de monedele digitale ale băncilor centrale se îmbunătățește.

AM SUBLINIAT ce am considerat eu important. Vă dați seama cum a crescut încrederea tuturor în viitoarele cryptomonede emise de băncile centrale? De abia aștept să cumpăr crypto la prețul impus de BNR, să plătesc comision și dacă respir mai agresiv, după care să mă raporteze banca la ANAF, că doar dețin monedă legală. Nu-i așa că vă simțiți, brusc, mult mai liniștiți și mai bine?

În altă ordine de idei, asta e joaca mea cu crypto din ultimele 6 luni. Am început cu vreo 200 de euro, bani de coșniță. Ah, și mai am vreo 21 de dolari în EGLD, dar sunt în portfofelul Maiar. Sincer să fiu, din cauză că i-a făcut reclamă Florin Grozea, mă aștept oricând ca moneda asta să fie o țeapă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.