În primul rând, ăsta e scaunul luat, într-un final. Desigur, tot de la XXL Lutz, că așa sunt eu, îmi place să intru în pădure punct.

Cu scaunul pe care mi l-ați găsit voi a fost o reală epopee. Mi l-a comandat prietena mea Iulia din Germania, de pe amazon. După 2 săptămâni de la comandă, s-a interesat de ce dracu nu l-a primit și a primit scuze și asigurări că îl va primi când o să se poată, nu se știe exact când.

Așa că fata a anulat comanda și mi-a trimis banii înapoi. Lucru ce nu i-a împiedicat pe chineji să îi trimită scaunul o săptămână mai târziu și, deși comanda era anulată, să îi ia banii de pe card. Așa că na, ce am zis, ok, am scaun, aia e, trimite-mi-l.

Nu era mare brânză trimisul, prin DHL era ceva gen 40 de euro, conform dimensiunilor cutiei, scrise pe cutie. Așa că l-a trimis la DHL, a venit DHL, l-a luat, l-a dus la poștă, iar de la poștă au informat-o că de fapt ar fi o diferență între dimensiunea cutiei și ce au măsurat ei, prin urmare intră la altă clasă de cost. (nu, nu era nicio diferență)

Așa că, într-un final, l-a trimis retur la amazon, mi-a mai trimis o dată banii înapoi și am rămas iarăși fără scaun. Într-un acces de masochism, am intrat din nou la XXL Lutz, am găsit scaunul ăsta care, IARĂȘI, era ultimul și nu puteau să mi-l dea, dar, la o verificare în sistem, au aflat că nu mai pot să îl comande de la retailerul chinez MC ASIA FURNITURE LTD.

L-am cumpărat așa, pe ultimul, cu discount de 15%. E tot ce am așteptat de la un scaun, e super moale și confortabil, am ajuns să pot sta ore întregi în el fără niciun fel de stres. Singurul pe care l-am găsit atât de moale și bun și confortabil și minunat.

Ca un pont, am găsit chestia asta pe emag, când căutam suport de picioare pentru wc-ul care este prea înalt pentru mine. Este extrem de mișto și utilă și îți ține picioarele confortabil maxim. Merită toți banii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.