Am pus postarea aia de ieri, cu soții morți, dezlănțuind o furtună de stupiditate, care mai de care mai deștept și mai decis să își impună părerea de zeu în științele sănătății.

Desigur, eu, vaccinat, suporter activ al vaccinului și al vaccinării, am devenit brusc antivax pentru că mi-am permis să îmi pun niște întrebări legate de deciziile DSP. Știți, alea care au decis că un cuplu a murit așa, din accident, nu din cauza vaccinării, din cauza lipsei unei anamneze la vaccinare, mai ales fiind vorba de un cuplu în vârstă, de existența unui malpraxis grav, care a dus la moartea a 2 oameni.

Dar nu, oamenii nu își mai pun întrebări, ei știu doar că trebuie să urmezi o linie sau alta, nimic altceva. Să nu spui nimic rău de vaccin, să nu spui nimic bun de vaccin. Doar două tabere de vaci cu cabine, care s-ar sfâșia, pe internet, pentru supremația opiniilor lor susținute de nimic.

Între timp, statul sau, mai bine, reprezentanții săi, prosperă binemersi, datorită vouă. Porcușori de guineea hapsâni, precum Vlad Voiculescu sau Raed Arafat, fac bani din pandemie și din fricile voastre, indiferent de care parte a baricadei sunteți. Pentru că v-ați pierdut exercițiul mușchiului minții și refuzați să vă puneți întrebări. Vă ascundeți sub date statistice, sperând că veți fi întotdeauna parte a majorității norocoase, nu excepția cimitiroasă.

E ok să gândiți. E ok să vă puneți întrebări, nu înseamnă că vă trădați tabăra. E la fel de ok să nu vă implicați în discuții ce implică moartea unor oameni dacă nu ați înțeles despre ce e vorba, dacă nu sunteți medici și dacă nu aveți alte argumente decât ce ați răsfoit fugitiv pe internet.

Între timp, 2 soți au murit din cauza vaccinării. Nimeni nu își pune întrebări. Tabăra de vaci e indignată că nu înțelegem coincidența. Tabăra de boi știe că e din cauza vaccinului. Nimeni nu face diferența dintre vaccin și vaccinare. Mergem înainte.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.