Am reușit să rezolv problema vizorului ring, am ascultat sfatul unui comentator, am căutat un strungar care mi-a făcut prelungire și aia a fost. Atenție, pentru cei ce vor să treacă prin asta. Filetul de pe ring are 4 intrări, deci nu merge să pui un tarod simplu și aia e, se face pe strung, rotocol cu rotocol. Also, nu merge alt capac de vizor, pentru că nu trece prin sistemul de blocare. Mă căutați, vă dau numărul lui domnu’ Vasile strungarul și rezolvați. Vedeți să nu o agitați prea tare la montat, fâșia aia cu contacți e subțire ca hârtia și se rupe instant, vă spun din experiență, noroc că mai e una de rezervă în cutie.

Ca idee, ring cu Alexa este dumnezeu. Îi setați senzorii de mișcare, îl legați la Alexa și, când se mișcă cineva prin fața ușii, boxa smart vă anunță că e cineva pe acolo. Partea funny e că trebuie să și verifici cine e, că altfel pățiți ca Luna, care aștepta ieri un curier, Ring a anunțat-o că e mișcare în fața ușii și a deschis ușa brusc. Erau doar niște vecini cu treabă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.