08 November 2019, Berlin: Award winner Sharon Stone (category: Woman of the Year) will be on stage at the 2019 “GQ Men of the Year Awards”. Photo by: Britta Pedersen/picture-alliance/dpa/AP Images

Demi Lovato și-a lansat o carte autobiografică în care povestește ce incredibilă viața a avut. A lansat-o dând declarații în presă despre cum și-a început viața sexuală cu un viol, citiți în noua mea carte unde povestesc cu lux de amănunte.

Sharon Stone și-a lansat o carte autobiografică în care povestește ce viață incredibilă a avut. A lansat-o dând un interviu despre cum a fost cumva violată, citiți în noua mea carte detalii despre ce și cum s-a întâmplat.

Grupuri de foci garguine aplaudă din falange Uh, ce puternică, ce curaj, câtă determinare.

Chestia pe care nu o înțelege bula asta de fraieri cu gușă este că femeile astea, indiferent dacă și-au inventat poveștile pentru a-și vinde maculatura numită carte sau întâmplările sunt reale, nu fac decât să distrugă credibilitatea celorlalte femei în lumea reală, unde oamenii nu sunt buni, blânzi și calzi din cauză că au foarte mulți bani și îi aplaudă pe alții cu foarte mulți bani. Poveștile astea care apar când e vorba de a vinde ceva, violuri, #metoo-uri, duc în derizoriu suferința femeilor care au fost cu adevărat hărțuite, violate, a căror viață a fost distrusă de către un animal cu 2 picioare.

Bine, pe de altă parte, la noi chestiile astea ajung doar în presă, pentru că suntem țara unde cei 7 violatori din Vaslui sunt liberi și membri de vază ai comunității de violatori, iar victima a fost nevoită să fugă de acolo, pentru că sătenii o blamau că niște oameni de treabă au ajuns la pușcărie. Sau țara unde fetițe de 11 ani au provocat bărbați de 54 de ani să le violeze, conform oamenilor legii.

Deci suntem bine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.