Pot spune că înțeleg, la nivel decent, nevoia de transgresie sexuală. Nu suntem perfecți genetic, recombinările se petrec în fiecare moment și omul însuși evoluează cu fiecare generație. Poate, la un moment dat, nu va mai fi necesară înmulțirea sexuată pentru a îmbunătăți genele, vom fi perfecți, liberi și nemuritor, printre stele. Până atunci, nevoia de identitate sexuală este pregnantă și necesară, iar alegerea ei nu este ceva ce trebuie să aprobăm noi, de pe margine și să judecăm ca o precupeață în sat, vai, ce nesănătoși sunt.

Problema apare atunci când, ca de obicei, o chestie bună pentru om este acaparată de idioții gata de a escalada garduri spre celebritate. Și avem sute de identități de gen, nu mai ești bărbat sau femeie, este și rușinos să nu spui cis gender, ca să nu îi discriminezi pe ceilalți. Evident, exagerări idiotice, mamele sunt identificate că dătători de îngrijire, nu mai este alăptare la sân, e alăptare la piept, pentru că nu doar femeile alăptează, nu mai spunem că femeile au ciclu, ci că persoanele au ciclu, pentru că, iarăși, nu doar femeile au.

Unde ne oprim, în momentul când lumea se trezește dimineața și se gândește Uhm, oare azi ce lighioană sunt? Dacă sunt oameni care s-au mutilat pe viață ca să aibă propria categorie, și nu mă refer la tatuaje, ci orbire și mutilări reale, când fiecare se trezește dimineața și zice că este pinguin, ce îl va împiedica pe un minor să se identifice drept adult? Cu ce drept îl oprim? Cum oprim un adult să se identifice drept minor de 13 ani și să zburde, legal, de mânuță, cu o fetiță tot de 13?

Nu, serios, unde ne oprim cu prostia asta?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.