E extrem de evident că materialele astea sunt create de o curcă albă din genul celor care îngenuncheau la protestele BLM și le pupau tălpile participanților la protest. Pentru că da, de asta aveau nevoie oamenii aceia, de pupat tălpi, nu de incluziune socială, joburi, polițiști ucigași trimiși la pârnaie, o viață mai sigură în cartierele lor și o viață mai bună pentru copiii lor.

Găluștele astea umane nu fac decât să sădească germenii urii în sufletele unor oameni care nu au nicio treabă, în mod direct, cu rasismul. Dar când ajungi la muncă și ești luat de la poartă cu rușinea de a fi alb, vina de a fi alb și alte căcaturi de astea, ajungi, fără intenție, să cam urăști tot ce are legătură cu mizeria asta.

Nu, spălarea asta de creier nu ține decât cât timp ești angajat la companie. Și nimănui nu îi pasă de ele după ce ai terminat-o cu ei. Tot ce reușesc este să creeze doar încă niște ură.

Trecem strada bătrânici care nu au nevoie de asta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.