Ieri, un om a avut o reacție alergică mai brutală la rapelul de covid. Se întâmplă, e normal, s-au întâmplat și cazuri mai grave de atât, procentual, există întotdeauna un risc, indiferent de vaccin.

Doar că în românia nu poți avea reacții alergice grave. Nu. NICIODATĂ. Așa cum NICI ACUM, după ce s-a demonstrat prezența nosocomialelor în TOATE spitalele românești, managerii nu raportează infecții sau prezență, pentru cĂ LA NOI TOTUL E BINE, așa și cu alergiile la vaccin. Nu se poate, domnule, nu are nici pe dracu, noi, dacii, suntem o vână potentă și cu rezistență, ori era oltean venetic, ori a fost altceva.

Și, clar, a fost altceva. Omul a venit pe picioare la spital, a făcut injecția, i s-a făcut rău. În loc să se anunțe asta ca pe ceva normal, ceva ce se poate întâmpla oricui, mai ales în acel ecart de vârstă, gata, specialiștii noștri impecabili au decis că e doar o coincidență, e făcut din cauză că i s-a agravat brusc, atunci, pe loc, boala, nu pentru că a făcut vaccin. Vai, nici măcar pe loc, CHIAR ÎNAINTE de a ajunge la spital.

Proștii, VITELE astea care sunt la conducerea româniei, nu înțeleg că minciunile astea TÂMPITE nu fac decât să alimenteze psihozele și să dea apă la moară panaramelor ca șoșoacă, care doar de niște muniție de asta au nevoie. Nu înțeleg că un popor se educă cu adevăr și știință, nu cu minciuni și doamne-ajută. De fapt, ei înțeleg prea bine ce fac, doar că oamenii nu realizează că sunt ținuți în prostie de 30 de ani, nu văd și nu se uită în jur, să vadă că cu cât oamenii dintr-o țară au o viață mai deschisă, liberă, cu atât nivelul de trai e mai bun.

Dar nu pot să vadă, au capul jos, în rugăciune.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.