Eram ieri la medicul de familie in sala de asteptare.
In sala de asteptare, o batrana care se tot baga in seama cu toti din sala, explicandu-le cum i se descuameaza ei pielea, iar medicul, fiti atenti ce medic prost, i-a zis sa nu se mai spele cu sapunul ei o perioada.
– Ha ha, auzi, ce prostanac, cum adica sa nu ma spal cu sapun? Eu i-am zis, Domnu doctor, eu ma spal cu sapun de 76 de ani si o sa ma spal si de acum incolo.
Dupa care se ridica si se duce spre usa de la toaleta. Deschide usa, inauntru intuneric. Intrerupatorul de la baie, in dreapta usii.
– Ah, usa asta cu intrerupatorul ei departe de usa.
Se intoarce si vine pana la intrerupatorul de la usa de la intrare, il inchide, stinge lumina in sala de asteptare si se duce inapoi, la baie.
– Sa asteptam putin, ca neoanele astea dureaza pana se aprind.
Dupa cateva zeci de secunde se intoarce spre grupul din sala.
– Cred ca de fapt am inchis-o. Si se indreapta iar spre intrerupator.
A, sa nu credeti ca oamenii radeau de ea sau nu incercau sa o ajute. Din pacate, nu lasa pe nimeni sa spuna nimic.
– Va rog, nu e prima oara cand vin aici, stiu foarte bine unde sunt lucrurile.
Asa ca s-a dus iar la intrerupator, a aprins lumina in sala de asteptare, dupa care s-a dus iar la baie.
– Cred ca e ars becul sau ceva..
La care un nene se ridica de jos, nemaisuportand circul si ii aprinde lumina.
– Sa stiti ca au schimbat intrerupatoarele intre ele. Mi se pare absurd sa nu ai intrerupator de baie la intrarea in camera. Numai bataie de joc fata de batrani este, numai bataie de joc…
Nu, nu vreau sa traiesc atat si sa ajung senil. Stiu, atunci corpul si sufletul vor tanji dupa orice picatura de viata in plus si nu voi mai gandi asa. De aceea sper sa nu ajung vremurile acelea…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.