De destul de mulți ani eram prieten, exclusiv pe internet, cu o tipă din Moldova. Foarte drăguță, foarte deșteaptă, nu mă plictiseam niciodată de ea sau comentariile ei, în privat sau nu. Mna, una din micile mele slăbiciuni nevinovate. Nu, nu mi-a trimis niciodată FFN :mrgreen:

Într-o seară, îmi dă mesaj ultra supărată, că trebuie neapărat să scriu un articol, că ea are o problemă nasoală cu un magazin online, că nu se poate așa o bătaie de joc, trebuie să luăm măsuri. Eu, cunoscând subiectul un pic mai de aproape și știind că în 99% din cazuri sunt erori umane nevinovate sau lipsă de comunicare, din partea ambilor parteneri, mă ofer să o pun în legătură cu cineva de la acel magazin (sărumâna doamna Mirela) să îi rezolve cu adevărat problema, că circul pe internet nu rezolvă nimic. Încercam, nu-i așa, să fiu util, pentru că așa i-am ajutat pe o grămadă dintre voi când au avut probleme și mi-au scris (sunt unii încă martori, chiar).

Bă copii, vă zic, mi-a explodat mesageria. Că era sigură că eu o să iau partea lor, că așa e întotdeauna, banii sunt puși înaintea prieteniilor, credea că eu sunt altfel, dar mi-am arătat adevărata față, tot felul de căcaturi de astea jignitoare în ultimul hal, pentru că am încercat să o ajut pe bune, nu doar să fac un subiect stupid de adunat comentarii de hate.

I-am dat block pe toate rețelele sociale, i-am șters numărul de telefon, nu am mai vorbit niciodată. Sunt deja câțiva ani de atunci.
Mi-am amintit de ea vorbind cu cineva despre cum prietenii adevărați nu mai există și, dacă ești într-o poziție publică, borderline vedetă sau ceva, nu mai ai prieteni, ci oameni interesați de cât de mult le-ai aduce câștig în viață

Ceea ce e complet adevărat. De asta milionarii se căsătoresc cu milionari, actorii între ei and so on. Tot ceea ce este sub tine te va considera o scară către cer.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.