A ieșit un suspin general de ușurare la auzul veștii. Deși asta nu înseamnă decât că i-au luat șoșocăi boii de la bicicletă, ea e în continuare parlamentar, în continuare va încasa zeci de mii de euro ca să facă circ, în continuare va lua pensie de aia de șmecher.

Ce este îngrijorător este altceva.
Conducătorii partidului EXTREMIST AUR au expulzat-o pe șoșoaca dintre ei. Extremiști de cea mai joasă speță, religios, Lavric și violenți, Simion, au considerat că șoșoaca aduce prejudicii partidului prin acțiunile sale.

Adică le strică activitatea de mers pe burtă și strâns votanți. Practic, avem dovada că AUR nu intenționează să facă nimic în acești 4 ani, în afară de a continua strategia de succes cu care au ajuns în parlament. Nu facem valuri, mergem direct la om, în țară, convingem persoană cu persoană, că de aia avem 4 ani la dispoziție.

E de speriat, pentru că o guvernare extremistă, la noi, nu înseamnă ce a însemnat în Italia. Înseamnă religia la putere, înseamnă homosexualitatea condamnată, înseamnă interzicerea avorturilor, CpF reînviată, de data asta cu bani de la stat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.