Dacă mă deranjează ceva la societatea internaută în care trăim, este nivelul absurd de așa zisă corectitudine, bazată pe gura lumii, cu cât mai mulți, cu atât mai multă dreptate ai.

Săptămâna trecută bârfeam pe fb cu o prietenă despre bucătăriile românești și am ajuns amândoi la concluzia că bucătăria ardelenească este nasoală, ușor zis. Adică nu știu să gătească, știu doar multă smântână, boia, totul să fie dulce, grăsimos și grețos.

Vai ce s-au activat niște doamne. Dar cum, tocmai dumneavoastră să spuneți așa ceva, nu m-aș fi așteptat niciodată, mai bine ștergeți. Prietena a fost fraieră și a șters, de aia nici nu îi dau link, drept pedeapsă, eu blocam jumătate de facebook și nu ștergeam nimic.

Altă fază, tot de acolo, niște tipi comentau despre declarația lui Țiriac, căruia nu prea îi ies pariurile cât timp este Serena în competiție, și a decis că Serena trebuie să se retragă din tenis, dacă mai are decență.

Și în toată discuția asta apare un tip ultragiat că ne permitem să vorbim astfel despre Țiriac. Pentru că, dacă el nu are dreptul de a vorbi de Serena, nici noi nu avem dreptul de a vorbi despre el, trebuie să îi tratăm pe toți cu decență.

Se coc vreo două generații profund cretine, constituite pe valori absurde, cățărate pe umerii oamenilor simpli. Învățați-vă copiii cum să tragă cu arma și cum să bată mulțimi de papagali cu piepți dezgoliți, le va fi foarte util.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.