Am scris eu mai demult cum că ar trebui să ne ajutăm prietenii care au afaceri mici pe pandemie, ca să poată trece peste competiția corporatistă sau cea a statului care vrea să te închidă pentru că mai bine toți banii acum, decât mai puțini, dar pe restul vieții.

Anyway, ce ziceam. Să știți că dacă ați dat link, click și share, nu e ca și cum v-ați fi făcut datoria, pentru că aici nu e vorba de alegeri sau de operații unde medicul așteaptă cu bisturiul pregătit, încă un like și face operația.

Aici e viața reală. Vă place de serviciul său? Vă este util? Faptul că îi dați like e minunat, dar și dacă îi cumpărați produsul este minunat.Și copiii săi poate vor reuși, în sfârșit, să mănânce carne.

Mi-am adus aminte că voiam să scriu asta din cauza unui accident pe lângă care am trecut ieri pe pod la Chitila, un nene a pierdut controlul volanului și s-a dus în parapet, era cu două adolescent, airbaguri sărite, când am ajuns în dreptul lor am oprit să îi întreb dacă au nevoie de ceva. Să vedeți ce cor de claxoane a început în spate, de ce am blocat traficul, lasă-l în mm, vezi-ți de treabă.

În rest, români dragi, oameni simpli și buni, care ți-ar lua jugulara doar să nu le ceri un pahar de apă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.