V-ați întrebat vreodată cât de departe ar merge guvernanții români pentru a ajunge la putere? Ce ar sacrifica?
Pentru că zilele astea aveți imaginea exactă a ce ar sacrifica PNL pentru a câștiga alegerile din 6 decembrie.

PNL, în cel mai pur mod, sacrifică vieți de români, în fiecare zi, azi 107, mai exact, cu scopul de rămâne la guvernare.
Toate țările din UE au decis stare de alertă, lockdown parțial, decizii grele, cu impact asupra vieților oamenilor, dar decizii mature, care încetinesc răspândirea virusului și moartea oamenilor, în așteptarea vaccinului și medicațiilor.

Guvernul român, preocupat de alegeri, nu vede nicio problemă. Nu e mare lucru, nu avem de ce să facem lockdown, doamne ferește să supărăm votanții. Nu, nu interzicem aglomerările umane la metrou, nu interzicem aglomerările la birou. Nu, soluția este să închidem parcurile noaptea, pentru că acolo este, cu adevărat, covidul, nu unde aveți voi impresia.

Toate eforturile lor îndreptate înspre alegeri sunt atât de vizibile, încât ar fi jenante, dacă oameni nu ar muri în fiecare zi, deja la ordinul sutelor. Și da, mor din cauza rahaților care și-au găsit lupta vieții cu covidul, vaccinurile și restul, ei fiind niște analfabeți împuțiți. Și tocmai de asta trebuie închise ieșirile din casă și amenzi grosiere pentru nerespectarea legii. Bine, amenzi specificate, nu lăsate la latitudinea capetelor de cretă, ca în martie.

Orban se îndreaptă cu pași repezi spre statutul de cel mai mare criminal al ultimilor 50 de ani, în românia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.