Vorbeam acum cu un amic din online, ce scandal a fost anii trecuți cu adblockerele. Campanii făcute cu scopul ca oamenii să renunțe la adblockere, să le dea disable, să vadă reclame, să nu lase siturile ca să moară ele din cauză că nu mai poate să facă popup cu 100 de reclame într-o pagină.

Motivul de discuție era despre cum pe mine nu m-a afectat niciodată asta, pentru că întotdeauna am situl curat și îngrijit, refuz să am orice fel de urmă de intruzivitate în viața cititorului, ce e în gușă e și în căpușă, articolele publicitare sunt articole publicitare, când sunt bannere sunt întotdeauna puse în afara conținutului, nu împiedică citirea articolelor, nu te forțează să dai click cu X-uri micimici puse pe cine știe unde și tot felul de măgării de astea.

Nu, nu am știut eu despre astea de la început, Vali a avut grijă să mă așeze pe făgașul corect. A fost greu, câteodată am privit cu frustrare cum alții se bat cu pumnul în piept la conferințe despre realizări la hectar și vânzări, dar pe siturile alea nu puteai să intri fără adblocker, că îți crăpa browserele. Timpul a trecut, ei au trecut, s-au reinventat în alte industrii, unde încă nu a aflat nimeni cât de fakeri sunt, dar noi am rămas aici, la fel de puternici, la fel de verticali.

În rest, se știe, ziarele pot face și scrie orice căcat, pentru că ei au de plătit salarii, da?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.