Cred că suntem toți pe aceeași lungime de undă când spun că cele mai corupte instituții din românia sunt justiția și poliția. Nu de alta, dar, ca idee, cei care i-au fabricat dosarul lui Berbeceanu și-au terminat stagiul de pârnaie, dar justiția încă îl judecă pe Berbecenu, pe baza acelui dosar.

Mai știți când liderul sindicatului polițiștilor din Timișoara a dezvăluit că șefii lor le dau plan de amenzi zilnice? Și cum l-a sunat Vela PERSONAL pe polițist să îl asigure că nu se va mai întâmpla așa ceva și gata, problema e rezolvată, polițiști sunt cei mai minunați?

Da. L-au dat afară rapid, pentru că a întinat onoarea poliției. Brusc, din lider de sindicat, a ajuns cel mai nasol, era un element destabilizator, ba mai și venea cu arme la muncă, ce să mai, ne-a făcut de râs pe toți.

Uite de aia rahații ăștia nu vor avea niciodată respect. Pentru că sunt o șleahtă de mafioți cu încrengături între ei, care îi elimină instant pe toți cei ce nu aderă la principiile mafiote ale poliției române. Nu ești cu noi, ești împotriva noastră.

Bine, mai mult ca sigur că polițistul va contesta decizia în instanță și va câștiga. Dar merită remarcat stadiul de putreziciune a tot ce înseamnă instituția asta pe care au decrebilizat-o toți iar acum o îngroapă starețul Marcel Vela.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.