Nu, serios, chiar am citit la o domnișoară că ea este foarte tristă pentru că se retrage Uber Eats, ea era un client fidel. Pentru că, se știe, eclere de la Paul și mici de la Cocoșatu poți comanda doar cu Uber.

Anyway, ce voiam să zic. Deși cocalarul șef de la Uber aruncă, desigur, pisica, în ograda pieței nedezvoltate care suntem noi, de fapt motivul plecării este simplu.

Uber Eats percepea 30% comision din prețul restaurantului, motiv pentru care niciun lanț de restaurante nu a mai vrut să lucreze cu ei, pentru că ar fi ajuns ori să lucreze în pierdere, ori să scumpească nejustificat produsele ca să facă contul mare băieții deștepți care nu au decât o aplicație și nicio obligație. Pentru că amărâții bicicliși de la ei nu au nicio șansă.

Așa că da, cam aia e cu piețele emergente și alte mizerii. Corporațiile astea fără nicio valoare structurală obligă la creșterea prețurilor pe plan local, pentru ca păsărici cu lacrimi între buze să poată comanda eclere.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.