Mă uitam pe pagina de facebook a dementului religios numit Iulian Capsali, fost redactor șef la cotidianul România Liberă (mijto, nu?). Băbăete, o hazna religioasă mai mare nu am văzut în viața mea, poate doar pe grupurile alea dedicate să găsești prostie mai multă, deși, la unul ca Capsali, absolvent de arte, nu te-ai aștepta să fie la nivelul cel mai de jos al iadului bisericos.

Vom cere, până în Vinerea Mare, să ni se permită să-L afierosim pe Domnul, să curgă ceara și să ne frigă puțin degetele, cu grijă ca să nu se stingă flacăra până acasă.

După episodul de la piața de sclavi din Cluj, orice refuz certifică fără tăgadă că aveți ură față de manifestarea religioasă în cea mai mare zi a calendarului cosmic, nu doar a celui creștin.

Pentru că Învierea Domnului a metamorfozat toată Creația, iar Crucea, bătăile, scuipările, piroanele, coroana de spini, batjocura, toate acestea au fost prețul răscumpărării noastre. Cu ele ne-a fost deschis Raiul.

Repet, s-a văzut că puteți organiza, ați umplut țara de poliție, jandarmi și armată, nu putem permite dubla măsură între forța de muncă ieftină și bună cerută de Merkel și nevoia creștinilor de a fi alături de Domnul și Dumnezeul lor, Iisus Hristos.

Ei oricum mergeau la Sf. Liturghie de câteva ori pe an, sunt mai degrabă superstițioși (ex: de Intrarea Domnului în Ierusalim esența consta în posesia de ramuri de salcie “ca să ne meargă bine”), dar acum susțin cu fervoare directivele prin care bisericile sunt interzise credincioșilor.

S-a umplut țara de fătălăi și amețite sfertortodoxe…

Alianța toxică PNL – PSD transformă România în lagăr și experiment globalist, profitând de o “pandemie” indusă mediatic!

Johannis a semnat legea educației sexuale în școli, Ciolacu are ca prioritate vaccinarea industrială forțată iar Cercel cere stare de urgență până în iulie!
Ne-au închis bisericile și cimitirele!

E posibil să nu înțeleg eu, dar fervoarea asta ortodoxă te face să renunți la orice urmă de umanitate și bun simț, astfel încât să condamni la moarte bătrânii și analfabeții care te urmăresc, majoritar, pentru că le cânți muzica debilă pe care vor să o asculte? Pur și simplu sufletul umplut cu ură dementă nu percepe că ceea ce faci este crimă? Sau nu contează, atunci când oameni vor muri datorită îndemnurilor tale, nu au murit din cauza ta, voia domnului a fost făcută?

imbecili din cluj

Și încă o chestie nu o înțeleg. Nu poți aprinde lumânarea aia împuțită decât la biserică? Sfințoșenia e mai mare când o faci în grup, de la bricheta popei? Nu, serios, credeți că plasma din bricheta preotului este sfântă, spre deosebire de plasma simplă, de la chibritele de acasă? Chiar credeți, cei care au deficiența asta psihică, că nu puteți sărbători învierea domnului în casă și în suflet, templul real al domnului dumnezeului tău, precum zice biblia? Biserica este acolo, în interiorul tău şi nu în patriarh sau în vreun preot. Nici într-o clădire, ci în tine însuţi. Pentru că trupul tău este biserica vie a lui dumnezeu.

Ca să închei acest subiect, nu vă mai lăsați manevrați de acești subumani precum Capsatorul Iulică, pentru că ei trăiesc, la propriu, din prostirea celor din jur, pe care religioasă. Studiile lor, care au inclus bazele psihologiei umane, le permit să pedaleze exact pe subiectele ce vă frământă și să vă ofere cele mai simple și mai facile soluții.
Fiți deștepți. Gândiți, nu mestecați soluții rumegate de alții. Protejați-vă pe voi și protejați-vă bătrânii. Nu îi lăsați să plece de nebuni de paște, soarta trupului lor muritor este în joc. Dacă vă iubiți părinții, bunicii, aveți grijă de ei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.