Mă gândeam azi noapte la o chestie ce nu încetează să mă obsedeze: cum e posibil ca nici până azi să nu știm cine i-a recrutat pe cei 3000 de românași ce au zburat toată săptămâna trecută de pe aeroportul clujean? Toți se feresc de subiect ca și cum ar fi ordin să își vadă de treabă.

Un amic care lucrează la ITM Suceava mi-a spus, și lucrează pe control, că a cerut informații la diverse instituții și nu a primit nimic (mă gândesc că și la SRI). Mi se pare incredibil, totuși, ITM nu e fix pix.

Și de aia m-am gândit să organizez un blog-rage: aveți cunoscuți ce au plecat la sparanghel? Puteți să îmi spuneți, dar numai dacă știți, nu părerisme, cine i-a angajat – firma românească sau nemțească – și cum se numește angajatorul?

Pare a fi un aranjament între servicii, iar asta este ușor criminal și bătaie de joc, dacă ținem minte condițiile în care au fost trimiși oamenii ăia și adeverințele false cu care au fost umpluți, ca să traverseze românia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.