Ieri m-a pus Luna sa cumpar hartie igienica. Mai aveam nevoie de niste apa, hai sa comand de la Bringo. Doar ca m-am pierdut in aplicatie, uitandu-ma dupa diverse, asa ca, la final, am luat apa, ghiudem, babic, salata de peste si inca ceva. Fara hartie.

Plin de nervi, dupa ce ajunge curierul celalalt, ma apuc sa fac alta comanda. Am zis ca mai comand niste apa, sa fie, si iau si hartie igienica. Din pacate, varsta loveste necrutator, asa ca am uitat si de data asta sa comand hartia, pentru ca am gasit niste jucarii prin aplicatii. Serios, eram ca un Dory uuu 44 wallaby road.

Am gasit in aplicatie ceva de mesagerie, trimit mesaj curierului, nu vine nicio confirmare ca l-ar fi vazut sau ceva. Ma enervez, ma duc la Selgros, iau 4 baxuri de apa si un bax de 20 de hartii igienice si ma duc acasa.
Dupa care vine curierul, cu baxurile de apa si, desigur, hartia igienica. Tot asa, cel mai mare bax posibil, asa cum cerusem in mesaj.
Ce voiam sa zic, nu vrea cineva un bax de Zewa cu 3 straturi, cu aroma de Lavanda? Poate si vreo 4 baxuri de apa, ca am 8?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.