Scris de Nicoleta

Zilele astea am avut niste discutii amuzante la birou, care m-au facut sa ma gandesc putin la felul cum functioneaza logica feminina.

Cum tu ai o galagie de cititori de ambele sexe care pot sa ne ajute cu o parere, am vrea sa supunem dezbaterii o problema existentiala: diferenta de inaltime intre parteneri este un criteriu eliminatoriu pentru o posibila relatie?

Povestea pe scurt: noi, fetele care dam cu sapa la corporatie, ne mai trezim pe la 30-40 de ani libere de obligatii mai mult impotriva decat conform vointei proprii, si incepem recrutarile online si offline. 😈

O prietena apropiata l-a gasit saptamanile trecute pe posibilul fat-frumos si, cum ne sta noua bine, i-a scanat calitatile pana a dat de un MARE defect. Are 1.67m. Ceea ce ar putea fi o mare problema DAR ea are 1.68. Adica e tot din categoria pitici, practic.

Si de o saptamana avem la job telenovela: e sau nu important? E sau nu eliminatoriu?
Intre timp ei deja se vad deja de ceva vreme si par sa se potriveasca, se simt bine, se distreaza, dar eu tot am ramas cu aceasta intrebare: e ea un specimen special sau majoritatea femeilor se uita INTAI la inaltime? Nu de alta, dar am ajuns sa ma uit dupa cupluri prin oras sa vad daca sunt doamnele mai inalte si daca se uita de sus. E asa o problema ca te apleci 1 CM pentru FIECARE sarut? Voi ce criterii absurde, dar absolute, aveto?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.