Mă știți, sunt un fan declarat al lui Klaus “Put on ze gaz” Johannis și îi ascult cu sfințenie cuvântările, ca și declarațiile PDL-ului, partidul pe care îl reprezintă. Așa că am dat peste un articol PLĂTIT al distinsului politolog, președinte, samsar de case și degrabă încălecător de constituțe, din hotnews. Care zice niște chestii senzationale:

Prezent în cadrul evenimentului „GoTech World” președintele Klaus Iohannis a punctat că România are nevoie de stabilitatea și predictibilitatea legislației, fapt care a lipsit în timpul guvernării PSD. Seful statului a punctat că industria IT&C a ajuns la 6% din PIB într-un timp record și a afirmat că sprijinirea sectorului IT ar trebui să fie pe agenda oricărui Guvern.
Sectorul digital este marea revelație a economiei românești. În ultimul deceniu, industria IT&C a ajuns la 6% din PIB într-un timp record. Avem un capital uman de peste 140 de mii de profesioniști angajați în domeniu și o valoare actuală de circa 4,5 miliarde de euro a pieței autohtone de profil”, a fost mesajul președintelui Klaus Iohannis.

”Sectorul IT&C trebuie să devină un vârf de lance în dezvoltarea economiei și a societății, atât prin liderii consacrați, cât și prin cei intrați recent pe piață. Recunoaștem cu toții nevoia de multiplicare a eforturilor în domeniul infrastructurii digitale și a unui mediu de afaceri favorabil investițiilor în creativitate, inovare și tehnologie

Știți care e problema din toată chestia asta?
Problema e că nu înțeleg, domnul președinte e de la PNL sau e independent, are vreo agendă proprie, separată de cea a partidului care îi susține candidatura?

Pentru că PNL are O CU TOTUL ALTĂ AGENDĂ.

Ludovic Orban: Nu mi se pare normal ca IT-iștii să fie scutiți de plata impozitului pe venit

Ludovic Orban nu renunță la ideea de impozitare a IT-iștilor: Nu mai există astăzi nicio rațiune pentru menținerea acestor facilități

Orban insista ca IT-istii sa nu fie scutiti de plata impozitului pe venit: Pe principiul asta, hai sa-i scutim si pe profesorii de informatica

Eu de aici înțeleg 2 chestii. Ori Orban e foarte prost, ori KW. Altceva nu se există.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.