O fetiță a rămas orfană pentru că tatăl ei s-a gândit că ar fi bine să se amestece într-un scandal în trafic, în care doi țigani băteau un tip pe care îl șicanaseră cu mașina. Partea și mai drăgălașă este că, atunci când s-a văzut scăpat, respectivul a fugit mâncând pământul.

Iar eroul nostru tocmai va merge la îngrășat viermii. Cum spuneam, un copil a rămas singură pe lume pentru că tatăl ei a considerat că bătaia e ca în filme, iei doi pumni, mai dai vreo doi, iar la final ne strângem mâinile și mergem acasă la familiile noastre.

Nu mai faceți pe justițiarii sau pe eroii. Dacă singurul vostru contact cu bătaia sunt filmele de acțiune de pe Netflix, vedeți-vă de treabă, bătaia doare și nu e așa cum vedeți la tv. Pentru ceilalți nu e nevoie de sfaturi, un tip care știe ce e bătaia are grijă să o ocolească cât de mult se poate.

A nu se înțelege că îl desconsider pe bietul om sau acțiunea sa. El a vrut să facă un bine, din păcate și a primit ce se putea mai rău. De vină sunt țiganii respectivi, țigani care vor lua minim de pedeapsă,m pentru că șpagă, vor scrie câteva cărți și vor ieși bine mersi în 2-3 ani. Între timp, un copil e orfan.

Până când nu se va întâmpla ca în rusia, iar bandele țigănești care îngrozesc localitățile să fie evacuate la periferia societății, nu se va schimba nimic. Țiganii prosperă oriunde, iar pușcăria este a doua lor casă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.