Cinci persoane suspectate că au răpit un băiat de 14 ani la solicitarea familiei unei fete de opt ani cu care acesta ar fi trebuit iniţial să se căsătorească în urma unui acord între familii, care însă nu s-a mai realizat din cauza unor neînţelegeri, au fost reţinute, după mai multe percheziţii.

Formularea corectă e următoarea.

Cinci tigani suspectati că au răpit un țigan de 14 ani la solicitarea familiei unei țigănci de opt ani cu care acesta ar fi trebuit iniţial să se căsătorească în urma unui acord între țigani, care însă nu s-a mai realizat din cauza unor neînţelegeri, au fost reţinute, după mai multe percheziţii.

Refuz pur și simplu, ca cetățean român, să fiu asociat cu acest tip de oameni. Sunt țigani, nu sunt persoane, adică mă înțelegi, cetățeni români neaoși. Nu vreau ca prietenii mei străini să mă întrebe Dar cum, voi vă căsătoriți copiii cu forța, de mici?

Ei sunt țigani, noi suntem români. Așa cum despre un ungur spun că e ungur, așa și ăia sunt ȚIGANI.
Punct.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.