Am facut poza asta in timp ce oamenii mureau. Am scapat si voi vedeti ce buna sunt. Ganduri bune, rugaciuni si spor la laba.

Astfel se traduce mesajul unei parașute de pe instagram, legat de tragedia in Sri Lanka.

Mai mizerabilă decât femeia asta, în asfel de momente, nu cred că a existat nimeni. Este incredibil și este incredibil de trist că există companii care se asociază cu acest tip de prostituție.

Citiți comentariile de la postarea târfetei. Citiți rspunsurile agresive, arogante, cum toți sunt hateri și nu înțeleg arta.

Asta e, băi copii, sunteți singurii vinovați. Ați dat like și follow, știind că sunt prostituate, dar na, ce să faci, mai vezi un cur, mai vezi o urmă de țâță, like și share. Iar parașutele s-au simțit brusc relevante, au început să facă bani iar acum…sunteți hateri.

Înainte de a vă grăbi să îmi spuneți că o urmăresc, nu, nu am cont de instagram, am primit printscreenul de la un prieten. Consider prostituția una din cele mai josnice meserii, m-aș înjosi pe mine însumi.

LE: A scris și Vali.

LE2: Ieri am scris Sierra Leone în articol, ca să văd interesul masiv pe subiect în rândul comentatorilor. 3 oameni au observat, cărora le cer iertare că le-am moderat comentariile, dar se ducea distracția și nimic altceva, în rest, vorbărie goală. Ah, și un dumbo care se credea smart, cum m-a prins el că nu fac diferența între Siera Leone și Sri Lanka. Mulți imbecili pe lumea asta.

LE: Alta din grupul aeropurtatelor închide masa.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.