Vă spun sincer, eram cu un grup de prieteni când am citit asta și, de la râs, unul din ei era să moară, s-a înecat cu un biscuite RoStart.

Persoanele care au primit anul trecut vouchere pentru biciclete de la Primăria Capitalei sunt obligate să depună în acest an Declaraţia Unică şi să plătească un impozit de 10% pentru acest venit, transmit reprezentanţii ANAF

zice News.ro

Și ce înghesuială a fost la ele. Toți ăia care erau cu muie dragnea erau la coadă la vouchere. Și asta nu e tot. Sunt voucherele alea de vacanță în grecia care s-au dat și sunt supuse impozitării. Sunt ajutoarele alea pentru tinerii căsătoriți. Ajutoarele de înmormântare. Toată pișcotăreala aia împuțită care asigură voturi la PSD trebuie să plătească impozit.

Iar durerea lor este că va trebui să depună declarația aia fiscală. Adică drum la ANAF, că se face doar prin spațiul virtual și trebuie să te deplasezi personal. Și, după ce se înregistrează la fisc, ura și la gară, au intrat în gura lupului.

Felicitări! Mergeți la Chirilă, să vă învețe cum banii pe care îi primește el nu sunt de la Firea, sunt de la primărie și banii nu îi primește el, ci firma lui, ceea ce e profund diferit!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.