Cum vă ziceam, mi-am cumpărat, din timp, bilete la Avengers, la Mega Mall, în Pantelimon. Din păcate pentru seteaa mea de cultură, sunt prins în Moldova, la Brăila, până la finalul săptămânii. Și, pentru că e păcat să cer banii înapoi, mai ales că sunt locuri țais, alese de mânuța mea proprie, mai bine le fac cadou unui cititor de aici.

Condiția este să mergeți însoțiți de un copil sau de o persoană de sex feminin. Pentru a munci la propagarea fenomenului în zonele unde nu prea ajunge.

Comentariul trebuie să fie ceva despre universul Marvel. Orice vă trece prin cap, orice chestie despre care aveți vreo nelămurire sau frustrare și nu aveați cui să o spuneți. Oricum, la final, tragem la sorți.

Biletele le luați din București, Vitan, de la Andrei. Nu, nu se trimit cu curierul, nu, chiar dacă plătiți voi cel mai șmecher curier, tot trebuie să le ridicați personal. Mulțumesc.

PS: Doamnelor, biletele au stat în portofelul meu de când le-am cumpărat, aproape de mușchii fesieri. Puteți trasălta neliniștite, da…

Later edit:

Câștigătorul este Aurica, nr. 39. Este așteptat pe mail, să îi spun unde să meargă.