Dimineata, dormeam somn adanc, dupa ce am avut insomnie, ca orice alt batranel care se respectă. Si vine fii-mea la mine la pat, înainte de a pleca la grădiniță si racneste TATIIII, TE IUBESC! Eu, obosit mort, continui sa dorm, la care fiica incepe sa planga la Luna, ca TATI NU A ZIS NIMIIIIIC!!. Asa ca a venit Luna sa ma trezeasca rapid, sa ii zic fetei ceva înainte de plecare, că altfel nu se mai înțelege nimeni cu ea.

Asa ca m-am trezit destul de buimac si fara chef de viata, nici cafeaua nu a intrat, deși acum e băută cu eritrol, deci e dulce și bună.
Dar iata, ca pot exista gesturi atat de dragalase, incat sa te faca sa zambesti si cand esti mofturos. Dragalasele de la Ask Team Clean RO, adică Henkel, au citit patania mea cu pernuta de la Persil si s-au gandit sa ma ajute sa trec peste (nu, nu am clatit din nou alea, prin urmare nevasta-mea mi-a tinut o intreaga teorie despre responsabilitate si cum, odata cu varsta, ar trebui sa ma maturizez, nu invers)

Multumesc, ati pus un zambet de la prima ora pe un chip obosit.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.