oana geambasu

Eugen Ionescu este noul functionar public anonim din Ministerul Sanatatii via CNAS.

1. Bună ziua, Ministerul Sanatatii? Da? Ma numesc Oana Geambasu si ma intereseaza Programul National de Sanatate in Strainatate.
1. Sunati la CNAS, notati numarul.

2. Buna ziua, ma numesc Oana Geambasu si ma intereseaza cateva detalii despre Programul National de Sanatate in Strainatate.
2. Pai nu la noi doamna, sunati la interior 270.

3. Buna ziua, ma numesc Oana Geambasu si ma intereseaza cateva informatii despre Programul National de Sanatate in Strainatate.
3. Cum ati ajuns la mine? Eu am raspuns din greseala, inchideti.
3. Doamna, imi cer scuze, am nevoie de cateva informatii despre Programul..
3 Nu stiu unde ai sunat..
3. La 270.
– Atunci asteapta.
(Pauza, alta voce plina de dezgust)
– Alo, da. Nu, nu aici, sunati la 158.

4. Buna ziua, ma numesc Oana Geambasu si ma intereseaza cateva detalii despre Programul National de Sanatate in Strainatate.
4. Doamna, ati sunat la Banca X.
– Imi cer scuze.

5. Buna ziua, ma numesc Oana Geambasu si ma intereseaza cateva detalii legate de Programul National de Sanatate in Strainatate.
5. Da, sunati la 271 la colegii de la programe.

6.Buna ziua, ma numesc Oana Geambasu si ma intereseaza cateva detalii despre Programul National de Sanatate in Strainatate.
6. Nu aici, sunati la 250.

Cand am ajuns sa imi raspunda cineva la 250 mi s-a terminat bateria si am putut, in sfarsit, sa plang. #Romania #sanatate

De aici

Știți care e problema? Că în mod sigur printre voi sunt oameni și femei care lucrează tot în administrație publică. Și care se sufocă de indignare că se poate așa ceva. Dar care, la rândul lor, fac exact aceleași lucruri, dacă li se întâmplă vreun telefon. Pentru că ei știu că au dreptate și că ei chiar nu au legătură directă cu problema și nu e treaba lor să răspundă la telefon. Nu pentru asta am fost angajat, da? Și sunt prost plătit, da?

Da, fiecare dintre voi cei ce lucrați la stat sunteți la fel. FIecare are o mare durere penială și fiecare de-abia așteaptă să plece dracului mai repede acasă. Pentru că e prost plătit.

Știți cum e aia cu schimbarea care vine din noi?
Vine un căcat din noi.
Atât.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.