Sunt multe știri pe care le citești pe internet și râzi. Îți imaginezi că sunt de pe The Onion sau TNR și mergi mai departe, o glumă simpatică și atât.

Problema e, ce faci atunci când dai de o știre la care te pufnește râsul, dar e reală?

agricultorii ameninţă că depun plângere penală împotriva meteorologilor pentru prognozele din lunile aprilie, mai şi iunie. Fermierii spun că Administraţia de Meteorologie nu i-a avertizat că va fi secetă, iar ei nu şi-au luat măsuri de precauție

Am auzit știrea la radio, în mașină și m-a pocnit râsul maxim. Nu am luat-o în serios, ascultam din întâmplare radioul ciorditorilor Morar și Buzdugan, am presupus că au furat o știre de pe TNR și am mers mai departe.

Dar nu, doamnelor, domnișoarelor și domnilor. Nu.
Fermierii români chiar vor să dea în judecată INMH pentru că nu i-au avertizat din timp de secetă, iar seceta i-a prins cu chiloții în vine.

Pentru că, nu-i așa, se știe, în românia plouă întotdeauna la timp, avem o climă extrem de benevolentă, pentru că suntem un popor eminamente religios, cum îi pune preasfinția sa Daniel pe popi să cânte de ploaie, cum avem ploaie.

Serios vorbind, ce dovadă mai mare de delăsare poți avea? Cum poți fi mai indolent de atât? Cum adică, tu, fermier, nu îți faci provizii de apă, pentru eventualitatea în care ai nevoie, te bazezi pe dumnezeu și institutul de meteorologie? Cât timp toată recolta ta depinde de prezența apei, tu NU FACI NIMIC PENTRU ASTA, ci aștepți să te avertizeze alții?

Aștept cu interes inundațiile de la toamnă, când toată lumea care a fost inundată anii trecuți va fi luată prin surprindere și nu va înțelege de ce îi pedepsește dumnezeu atât de amarnic.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.