TEAPA AUTOVIT2

Nu, serios, nu pare deloc a fi țeapă. Chiar deloc, sună exact la fel de credibil ca anunțurile de pe autovit, cele cu mașini aduse acum din germania, conduse de un directordebancă/băbuță doar până la hypermarket și înapoi.

acept ori ce test.MASINA se afla in suedia ,noi toate masinile care intermediem vanzarea le avem in suedia.pentru a intra in posesia masini trebuie venit in suedia.aveti in suedia cazarea gratuita,NOI NU ADUCEM MASINI LA COMANDA.actele masini sant valabile un an, cu posibilitatea de prelungire SE POATE CIRCULA UN AN SAU MAI PRECIS DACA VA FACETI ASIGURAREA.masinile de suedia se pot inscrie la fel de usor ca toate masinile de provin din tari membre UE.intermediem si vanzarea utilaje agricole,camioane,pentru mai multe info sunati.NOI INTERMEDIEM VANZAREA A PESTE 150000 DE MASIN.PRETUL ESTE REAL.mai multe informati aflati la telefonul din anunt,se vorbeste romana

Clar, mai multe informați aflăm la telefon.
Sunt foarte curios. Chiar există oameni care cred că le-a apărut șansa în viață în felul ăsta? Voi v-ați duce în Suedia, la îndemnul unui anunț complet analfabet?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.