Dintotdeauna i-am admirat pe oamenii care au tupeu. Fiind timid și interioarizat, tupeul se duce spre zero de când mă știu. Singurul loc unde am tupeu, pardon, aveam, pentru că sunt bărbatul unei singure femei, era, desigur, femeile, pentru că, la acel subiect, am realizat că dacă nu fac rost de tupeu, sunt în pericol să ajung Vasile Manu.

Anyway, cum ziceam, sunt un admirator al bărbaților care au tupeul de a merge oriunde, de a putea deschide uși, de a minți cu neobrăzare, fără să li se clintească o pleoapă. Eu, dacă mint, mă înroșesc la față ca o domnișoară ingenuă.

Dar pe Rareș Bogdan pur și simplu nu O pot admira. Omul ăsta, cu rujul lui și batistuța, îmi provoacă o silă imensă și mă lasă gânditor. Oare el știe că e măscăriciul de serviciu al PNL și că toată lumea îl privește ca pe un Bulai fără neuroni?
Context:

Rareș Bogdan a declarat că Iohannis nu a fost prezent la congresul PNL din cauza „activității furibunde” de la începutul războiului.

Bun, înțeleg, normal, că comunicarea partidelor este făcută pentru prostănacii care votează, pentru masele care se mobilizează la eroisme, găleți și promisiuni, normal, așa e peste tot. Dar totuși, să dai declarații de astea pline de stupiditate, mai ales când știi că panaramă ăla de la cotroceni este în concediul său perpetuu, iar asta e informație publică, poate nu ar trebui să te faci de râs în halul ăsta.

Pentru că da, programul președintelui țării este public și accesibil tuturor. În fiecare moment se știe unde este meditatorul șef al româniei. Mai ales că programul său este la fel de lejereanu de 6 ani încoace. Așa că presa și-a bătut puțin joc de Rareșică și i-a publicat activitatea furibundă a lui Johannis din ultimele 2 luni.

Președintele Klaus Iohannis nu a mai avut nicio conferință de presă individuală de un an. De pe 27 aprilie 2021.

Luni, 28 martie, două mape de decrete și o întâlnire spre seară: primirea comisarului european pentru Economie, Paolo Gentiloni. Pauză la întâlniri vreme de 9 zile Apoi, până pe 7 aprilie, nimic. Nicio o întâlnire oficială. 9 zile de decrete oficiale și două postări pe Twitter, una pe 29 martie și una pe 3 aprilie, plus o cerere de reexaminare a unei legi și un mesaj. Pe Facebook, Iohannis a fost chiar și mai absent, de pe 24 martie până pe 7 aprilie. Întors joia trecută în fața camerelor tv și ale fotografului oficial de la Cotroceni, Iohannis susține un scurt discurs cu ocazia decorării unor cadre medicale, urmat de un mesaj scris vineri cu ocazia Zilei Internaționale a Romilor, după care din nou weekend.

Klaus Iohannis la evenimentul organizat de PNL cu ocazia anuntarii rezultatului turului doi al alegerilor pentru funcția de președinte, in Bucuresti, duminica, 24 noiembrie 2019. Inquam Photos / Alberto Groșescu
Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.