Mă uitam, pe facebook, să văd ce părere are președinția româniei despre ce se întâmplă acum în Israel și Liban, ca să știu și eu ce poziție să adopt, ca un român neaoș ce mă aflu. Bine, nu am aflat decât ceva îngrijorător, că domnul președinte Johannis a pus ochii pe clădirea Ateneului, pe care, cred, și-ar dori-o ca reședință de toamnă sau ceva, între pauzele de golf și schi.

Și, uitându-mă, am remarcat ceva ultra funny. Intrați pe pagina lui Klaussie, să vă convingeți. La absolut toate postările, lumea râde și cu curul de el. La propriu, likeurile la postările prezidențiale sunt formate din zambilici de ăia de râs, care arată cât de mult e luat în serios președintele româniei.

E de râs, dar de fapt, e trist. Căutați conturile celorlalți lideri din țările UE. În afară de contul lui Biden, unde lumea se hlizește ca la urs, dar și cu motiv, că omul are tot felul de preocupări, salvează pescari, sărbătorește ziua hispanică în lume, plus câteva postări, dar doar vreo 2, ale lui Macron, restul primesc likes, inimioare, eventual angry face.

Doar bivolul nostru primește emoticoane de râs. Asta a ajuns președinția româniei, în cei zece ani de românie educată.
Comedie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.