Vai, când te gândești că aia era șaormeria mea preferată…și aveam impresia că turcalețul chiar e curat și ok…vai…vai…
Păi unde să mai mănânci șaorma bună? La Distor zici că e făcută din mușchiuleț de civetă, la Socului e doar mare și cam atât, că gustul este la gară și, în plus, cum să mai cumpăr, imaginându-mi că totul colcăie de viermmi, ca La Turcu?

@cristina_harja

Îmi pare rău că nu am filmat mai mult inclusiv personalul, dar șocul a fost mult prea mare și am plecat in secunda doi

♬ sunet original – Cristina Harja

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

48 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    La Efendi. Gata, ai scapat de aceasta grija. Plata in shaorma de berbecut.

    • #2

      nu te juca cu inima mea…

    • #3

      subscriu si eu pentru un kara durum.

    • #4

      Din nefericire Efendi e închis de ceva vreme.
      Iar shaormaria mișto de peste drum de Dristor Kebab din centrul vechi s-a transformat într-o mizerie fast food.
      Așa că la ora asta Dristor kebab de la Dristor e cam singura ok in București

      1
  2. #5

    Borăsc. De ce mi-ai făcut asta înainte de somn. Am mâncat de acolo de 2 ori după ce l-ai lăudat pe blog. Not anymore. Ugh…

  3. #6

    Nu ma pricep la HORECA dar chiar asa greu este sa mentii curatenia in 5mp de spatiu comercial? Sau asa le.a fost livrata materia prima?

    1
  4. #7

    Nu comentez ce-i mai sus. Nu am cum.
    Am să zic doar de Dristor, acum ceva luni și nu multe am mâncat de la ei cea mai proastă șaorma din istoria mea. Cât despre prețurile lor…

    • #8

      Da’ ce, n ai mai mancat shaorma cu patrunjel?
      Necivilizatu le!

  5. #9

    Bai, acum 20 de ani, abia se inventa dristor – mai scuipau baietii in ea, pentru divertisment, da’ era buna. Pe urma am citit povesti despre maioneza, stiti voi… da’ chiar cu X-tra proteine, ca la astia, nu credeam sa vad!

    • #10

      Daca ar tb sa aleg,mai bn proteine viermoase decat umane.
      Doar daca astea ar fi singurele alegeri,of course

  6. #11

    Când am poftă (vită+berbecuț):
    Shaorma – Genin (Floreasca) și Atezbaz (Berceni)
    Kebab – Ayt Măcelărie ( Food truck Popesti Leordeni) și Murad (Domenii)
    Important: de mancat la fata locului, altfel nu te mai poți bucura de aceeași savoare.

  7. #12

    Aia îs viermi de făina.wow ba da e cool rău Bucureștiul asta.
    Abia i-au declarat ăștia comestibili.

    2
  8. #14

    De doua ori am mancat de acolo dupa ce ai scris ca fac shaorma buna, dar nu m-a dat pe spate la gust 😀
    In fine, acum shaorma de “La Turcu” are si viermi, pai sa se duca vestea.

  9. #15

    Peste 20 de ani vor fi articole cu titlul: “Am observat bucatele de carne printre viermii de la fast food.”

  10. #16

    In urma cu vreo 4-5 ani a avut si mare afis pe geam ca e inchis de anaf. Apoi, a repornit.
    Genin-ul de pe Floreasca mai e? Mai era una buna pe 1 mai, la intersectie cu Clucerului.

  11. #17

    Adaos de proteina!

  12. #18

    pai nu asa se face shaorma cu de toate, cu viermi si scuipat??

  13. #19

    Se vede criza…adauga si viermi in carne sa fie proteina !

  14. #20

    Genin.

  15. #21

    Baneasa

  16. #22

    ce tare!
    stiam ca se consuma viermi prajiti pe post de seminte dar sa ii ai vii e genial. poti sa ii alegi pe aia mai vioi, mai lungi, mai grasuti. fiecare dupa preferinte.

  17. Am incercat recent CIRCUS DONER de pe bulevardul LACUL TEI.
    Am fost incantat.

    • #24

      Sunt aceeasi Circus care au burgeri?

    • #25

      da, sunt aceiasi. sunt exact langa circus pub, au preluat a doua jumatate de spatiu de la parterul blocului respectiv

    • #26

      @punKreas da, sunt aceeași.
      Dacă n-am prea înțeles de ce sunt atât de bine văzuți la capitolul burgeri (și să zic că am fost de vreo 10 ori la ei), la capitolul doner sunt printre cei mai buni din București IMO.

      Aveau o combinație cu rață off-the-menu acum câteva luni, au și un doner cu organe (dar nu e pentru toată lumea, dacă mănânci drob un cinstit, ar trebui să fie OK). Sunt foarte foarte buni.

  18. #27

    Pe vremea mea, cea mai buna shaworma era pe la gara de nord. Carne Macerata de ei și vreo 6 sosuri la alegere, era extrem de buna.
    Măicuța o shaworma buna cum mergeaixde la Obor spre stadionul Dinamo, pe o strada pe dreapta, cam la prima intersecție ieșind din pasaj. Nu-mi mai aduc aminte numele. Și acolo era belea, tot berbecuț parca aveau.
    Ultimele dati când am încercat Dristor a fost gunoi. Mai era ceva interesant acum câțiva ani in centrul vechi, cum intrai de la bariera pe dreapta, care era delicios acum 10 ani după care s-au extins in tot Bucureștiul si acum servesc tot gunoi. Wtf?

    • #28

      Aia de la gara era La haleala, iar cea de la Lizeanu era A la turca

    • #29

      Thanks @punk.
      Alea sunt! Mai exista?

    • #30

      @Maniak La Haleală de la Gara de nord nu mai există în formula aia. Am înțeles că a apărut o shaormerie cu aceleași sosuri (și erau mai mult de 6 dacă vorbim de aceași shaormerie) și cumva pare că e la fel, undeva pe la Iancului. Eu n-am fost, dar un amic care era și el fan spune că a văzut inclusiv dintre angajații vechi acolo.
      Cică ar fi undeva la intersecția dintre Mihai Bravu și Pache.

      De cealaltă știu că există dar n-am mâncat de acolo.

    • #31

      Confirm, “la haleala” cea de la gara de nord s a deschis undercover, un fost angajat e patron si altul servește. E chiar recomandata de Răzvan. Aceleași sosuri, aceeași carne, totul mult mai organizat! Master Doner se numeste, intersectie M.Bravu cu Pache Nr 132, am fost de câteva ori, n a dezamăgit.

  19. #32

    Imi e frica sa las comentariul asta pentru ca s-ar putea sa se strice si asta dar… Shaormeria Nordului din Pipera.

    2 din 2 livrări pe bolt au fost extraordinare. Carnea foarte buna, sunt făcuți de ei, sosurile in 4 caserole mici și langa o pâinică caldă. Ah, plus șervețele la discreție și tacamuri.

    Dat pe spate de livrare, am fost si la ei. In afara de faptul ca nu au loc de parcare si trebuie sa parchezi la biserica de langa, totul a fost wow. N-am cuvinte.

    • #33

      trebuia sa vorbesti, este??

    • #34

      Da… Asa sunt eu, un fel de explorator-apostol in ale shaormeriilor.

      Acum ca am inceput sa propovaduiesc, ii mai dau maximum 2 luni pana sa devina o mizerie…

    • #35

      faca-se voia domnului, părințele

    • #36

      Promit să tac, dar noi din birou o să testăm minunea (suntem de obicei 2 sau 3). Păstrăm secretul, la nivel de departament ne place să mâncăm singuri, departe de lumea dezlănțuită :))

  20. #37

    aia e saormerie de pescari, nu stiti voi.

  21. #38

    Am înțeles că sunt în curs de a fi preluați de un grup de investitori de la world economic forum, iar noul slogan va fi:

    You Vil Eat Ze Bugs!

  22. #39

    Daca va place saorma zemoasa, sa incercati Kral Turkish Kebab de pe Oltenitei. La gemulet sta patronul si incaseaza banu'(ca pe vremuri). Dupa ce o mananci, iti ramane o cescuta de zeama pe care o poti bea daca tii la mediul inconjurator. Recomand.

  23. daca priviti cu atentie, viermele are un fel de cocoasa. mai mult ca sigur era vierme-livrator in timpul programului si sigur purta manusi in piciorusesauceaueidesetarasc

  24. #42

    Am descoperit o shawormarie in Popesti Leordeni, Shaworma pe bune se cheama. Nu stiu daca mi-a fost mie foame sau e chiar buna, dar as recomanda-o din toamna. Acum e inchis pentru renovare 🙂

  25. #43

    Iskender la Obor visavis de liceul ala, cred ca Hașdeu si Efendi pe Brancoveanu.

  26. #44

    stai man asa, pai nu era aia de la genin cea mai cea? :))