Plagiatorul Bode și plagiatorul Ciucă se așteaptă la mișcări de stradă în viitor și își pregătesc locul.

​Premierul Nicolae Ciucă și ministrul de Interne, Ludian Bode, au depus un proiect de lege prin care elimină posibilitatea sancțiunii cu amendă în caz de ultraj sau de tulburare a liniștii publice. Aceste infracțiuni ar urma să se pedepsească doar cu închisoarea.
În expunerea de motive, cei doi își motivează propunerea de eliminare a amenzii pentru ultraj prin faptul că această infracțiune, fiind „îndreptata împotriva celor chemați să protejeze victimele, să impună respectarea legii, mentinerea unui climat adecvat de conviețuire ori înfaptuirea justitiei”, ea „capătă ecouri în societate, cauzând o timorare a cetațeanului de bună-credință, precum și o diminuare a încrederii acestuia în instituțiile statului, ceea ce se transpune, în final, în limitări ale exercitarii diferitelor drepturi și interese cetatenești”.

În cazul tulburării ordinii și liniștii publice pedepsele propuse sunt de închisoare de până la 7 ani, dacă fapta este săvârșită de două sau mai multe persoane.

De asemenea, pentru încăierare pedeapsa propusă este de până la trei ani de închisoare.
Sunt convins că vor exista argumente pro şi contra, dar să nu uităm că avem o mare responsabilitate în a descuraja şi preveni faptele antisociale care pun viaţa în pericol, care aduc o gravă atingere climatului de ordine şi siguranţă publică, dar şi sentimentului de siguranţă cetăţenesc, a scris Bode pe Facebook.

Practic, în românia, va deveni imposibil să mai ieși în stradă pentru ceva. Pentru că ajungi la pușcărie, the end, făr de ce-uri sau altceva. Și se pare că se pregătește legislație de aia bună și interesantă, pentru că, altfel, nu și-ar pregăti gunoaiele astea spatele din timp împotriva protestelor.
Plus, e funny aia cu încăierarea. Se ia cineva de tine, te aperi, faci 3 ani de pușcărie.
Ați votat, ați primit, fmm viață. Și dacă ar fi fost cineva să vă zică că Johannis a fost un gunoi…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.