Promit că e ultimul articol legat vreodată de persoana lui Voiculescu. Nici măcar nu e articol. E doar un semnal către un articol adevărat.

Este singurul articol din ultima zi, despre subiect, scris real, lucid, cu cifre și fapte, nu doar spumele la gură obișnuite ale unei tabere sau alta.

Chapeau.

18 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Voiculescu Prim Ministru!

  0

 2. #3

  La brutarie.

  0

 3. #4

  Nu stiu daca am mai spus-o dar ce buuuna e Andreea Berecleanu.Milf!!!

  0

 4. #5

  Interesant!

  0

 5. #6

  voiculescu fara bani d ela stat are avere fix 0 dolari din zamibia. zero. averea lui voiculescu statea in banii de la stat

  0

 6. #7

  O analiza economica a viitorului Antena3 trebuie sa plece de la realitatea ca Gadea& Company sunt rentabili, aduc profit.
  Ca ne place sau nu de ei, ca ii vrem sau nu inchisi, e alta poveste si nu isi are locul intr-un bilant contabil.

  0

  • #8

   Aia ramane de vazut, intrucat:
   – Antenele vor fi nevoite sa plateasca o chirie stabilita de piata libera
   – Firmele mari ar putea fi reticente in a-si asocia imaginea (prin publicitate) cu un post controlat de un infractor
   – Aura de invincibilitate / impunitate din jurul Voiculescului s-a risipit ca un fum in vant

   0

 7. #9

  Daca se pompeaza in continuare bani in televiziunile de la Intact, ele vor continua sa existe, dar daca vor trebui sa traiasca doar din ceea ce produc ei din piata, atunci se vor inchide rand pe rand, incepand cu cele mai mici si terminand cu cele mai mari si mai vechi sau poate ca cele mai mari vor supravietui, pentru ca vor fi transferati banii de la cele mici, care produceau pierderi.

  0

  • #10

   @Andrei
   ” vor fi transferati banii de la cele mici, care produceau pierderi.”

   Daca profesorii mei ar citi acest pasaj, si-ar face instant sepuku.

   0

  • #11

   Nu stiu daca nu m-am exprimat eu suficient de coerent sau daca nu ma intelegi tu. Asa ca o sa incerca sa fiu putin mai explicit.
   In Romania, posturile de stiri sunt fie pe pierdere, fie au un profit infim, care nu-si justifica prezenta in portofoliul unor oameni de afaceri cu averi impresionabile, decat daca scopul lor nu e acela de a face bani, ci pentru a fi folosite in alte scopuri.
   Unele trusturi, pe langa posturile de stiri, mai au si posturi de nisa, care in marea lor majoritate sunt gauri negre ce inghit bani, iar banii aceia trebuie sa vina de undeva si anume din contul celui ce detine postul. Daca unul din posturile de nisa este desfiintat, atunci banii care in mod normal au fost azvarliti in foc, pot fi folositi pentru a imbunatati calitatea programelor unui post ce aduce un oarecare profit. E simplu, iei banii de unde nu merge si-i acolo unde treaba merge si unde exista sanse de dezvoltare.

   0

  • #12

   Acum am inteles ideea

   Parerea mea este ca din punct de vedere al audientei, cei 10 ani de puscarie primiti de Voiculescu au ridicat audienta celor de la Antena 3 si o vor face in continuare.
   Poate cea mai buna dovada este ca inclusiv cei care nu se mai uitau de nu stiu cand la astia, de ieri ii urmaresc cu obstinatie iar asta se simte in cota de piata si implicit in incasari publicitate.

   PS. O sa apara audientele tv pe zilele astea si ne vom lamuri exact.

   0

  • #13

   Au aparut audientele pentru ziua de ieri

   0

  • #14

   Audientele lor sunt foarte mari, cum m-am si asteptat, avand in vedere ca pana si eu, care nu-s fan Antena 3, m-am uitat la ei, doar ca sa-i vad cum se vaita.
   www.paginademedia.ro/2014/08/audiente-cati-romani-s-au-uitat-la-maratonul-de-victimizare-a-antenelor-antena-3-antena-1-peste-pro-tv/
   Audientele Antenei 1 au crescut semnificativ de cand au importat toti oamenii de la Pro, iar daca vor avea audiente bune, nu vor fi inchise niciodata pe motiv economic, iar pe motiv politic, mi-e greu sa cred ca se mai pot inchide televiziuni in UE.

   0

  • #15

   Si ca sa rectific ceea ce am scris mai sus, am vrut sa spun impresionante, nu impresionabile.

   0

 8. #16

  Nu sunt de acord cu punctul 3, ala cu Ponta pocherist. Sa nu uitam miscarile din 2012 cu inlocuit tot ce au vrut sa inlocuiasca.
  Din cate stiu eu Pc-ul a fost mai mereu aliat al PSD, daca se hotaresc maine sa intoarca armele si sa il atace insistent si persistent pe Ponta ce il opreste pe el sa dea o OUG, sa schimbe alcatuirea CNA si se apuce sa toarne cate o amenda pe saptamana de cate 50-100.000 lei? Si daca nu se potolesc sa le inchida baraca?
  Sa nu uitam, ei pot da orice OUG ca au majoritatea, singurul care o poate contesta e Avocatul Poporului. Adica Ciorbea. Cacofonia nu e intamplatoare.

  0

 9. #17

  Duminica ies penibilii astia sa protesteze la Cotroceni pentru o nedreptate numai de ei stiuta. Eu zic ca ar fi o sansa unica sa mearga sa se “intalneasca” cu ei si cei care au desfacut sampania cand un mare mafiot si-a primit ceea ce merita de la Justitie si in principal eu zic ca ar trebui sa mearga cei care considera ca Badea e un rahat pansat de care e numai gura si care nu stie sa se bata. eu sunt unul dintre ei 🙂 Ii aduc si garda de dinti sa nu-si muste limba, daca vrea (i-o dau s-o poarte dupa ce in prealabil ma frec cu ea la paula).

  Ce ziceti, merge careva sa flegmam?

  0

 10. #18

  Ce are ma Berecleanu asta de e asa buna? Ca am tot citit comentarii legate de ea. Sunt altele mult mai bunoace.

  0