voiculescu

La întrebarea deschisă “Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Președinția României, dumneavoastră personal cu cine ați vota?” 24% dintre respondenți au declarat că l-ar alege pe Ponta, 19% pe Iohannis, 6% pe Tăriceanu și 3% pe Elena Udrea.

Singurul lucru care m-ar fi scos din casă, la votul pentru prezidențiale, ar fi fost Elena Udrea. Dar dacă ea nu are nici o șansă, practic, eu nu mai am de ce să o fac.

Sigur, să ne înțelegem, ca să votez cu oricine altcineva ar fi fost împotriva proaspetei candidate a lui Băsescu.

Păcat.

În altă ordine de idei, mă gândeam azi, împreună cu Jerome, la un scenariu la care, cu cât mă gândesc mai mult, cu atât mai plauzibil pare.

De la început mi s-a părut ciudată ruperea lui Băsescu de PDL, partidul LUI, cu oamenii lui, pentru că actualii PIMPiști sunt toți foști pedelici de cea mai joasă speță. Să fim serioși, brusc Blaga, a devenit omul care l-a determinat pe Băse să facă alt partid de paie, cu parașutista drept numărul unu.

Și trebuie să fii teribil de tâmpit să nu realizezi, după absolut toate testele electorale posibile, că pe Udrea nu o înghite absolut nimeni, nici măcar cei care îi mai sunt apropiați lui băse. Iar băsescu e orice, dar nu e tâmpit.

Eu cred că de fapt totul e o scenarită de calitate. Macovei și Udrea nu sunt decât ultimul sacrificiu ritual al lui băse pe scena politică. Iar Udrea este cea care atrage tot oprobriul public pentru dezastrul guvernării pedele și cei 10 ani de distrugere băsesciană, lăsându-i pe toți ceilalți mai curați și mai uscați, salvatori providențiali petru țară.

Pentru că de fapt, omul lui, cel ce îl va numi prim ministru dacă va câștiga alegerile, este Klaus, acest neamț cinstit ce a investit în case, pentru că nu i-au plăcut copiii.

După alegeri, băse îi va ierta regește pe pedelici, Udrea se va reîntoarce pe centură, partidul ei se va dizolva prin absorbție în pedele, iar distracția va continua, din postura care îl conține pe băsescu drept prim ministru. Desigur, fără susținere parlamentară, dar cui îi pasă, s-au mai văzut cazuri.

Și-acum, repetați în cor, după mine.
Vadim vs Iliescu.

PS: Mesajele în care sunt anunțat că de fapt sunt fan A3, Mircea Badea și Ponta vor fi șterse automat, mai bine nu vă obosiți. Știu că nu înțelegeți echidistanța, nici eu nu înțeleg prostia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.