Prima lecție reală de viață pentru copiii mei va fi că nu pot avea încredere în nimeni altcineva decât în ei și în familia lor. Restul oamenilor te vor trăda la cea mai mică nevoie, dacă e vorba desigur, de un avantaj pentru ei și familiile lor.

Bine, poate nu chiar în halul ăsta de dureros, dar am timp să mă gândesc la o metodă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

21 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Ultima a fost geniala ! :))) Ai nu ai incredere, tot in cap cazi, dar macar a fost alegerea ta 😀

    • #2

      Mie îmi place tipa din dreapta, care nu face decît să-şi ducă mîinile la bot, fără să facă nimic.

  2. Nu puteai sa spui asta inainte de Caritas, FNI si titularizarea lui Cocis?

  3. #4

    GIF-ul că ăia de la piscină e fenomenal :)))) Am râs de am crăpat :))

  4. Sugestiva selectia, secventa cu mimul e cea mai buna dintre toate, cat priveste increderea sunt multe persoane in care m-as increde. De exemplu: Vlad Tepes, Gh.Doja, Horia, Closca si Crisan…doar ca is morti.

  5. Arhi, ai uitat sa mentionezi ca si arborele genealogic al increderii se limiteaza la frati, parinti si copii. Tatal este cel mai bun sfatuitor iar mama este cea ce iti pastreaza cu orice pret secretele oricat de josnic ar fi! Fratii si surorile sunt cei ce stau si lupta cu tine umar in umar impotriva celor ce iti vor raul. Dar, uneori exista si cazuri in care bunurile materiale pot face pe oricine demn de neincredere! Pot insira “n” exemple.

    • faptul ca traim in rromania s-ar putea sa fie putin diferit, in sensul ca ti-o trag cei mia buni prieteni impreuna cu tactu’si familia mia bine decat strainii…

    • #10

      sigur! Familia e de pret….mic.

  6. #11

    … si totusi, cand ajung la adolescenta, ultimul lucru este sa se bazeze pe parinti, inca nu a fost rezolvata aceasta problema 🙂

  7. #12

    Bai nu stiu, cam asa m-au invatat si ai mei, chiar daca n-au folosit cuvinte asa dure. In principiu, m-au invatat sa nu fiu naiv.

    Cu toate astea, si eu ma gandeam ca pana acum nu am trecut prin nici o incercare grea ca sa vad cine mi-e cu adevarat prieten si cine nu. Suspansul ma omoara:))

  8. #14

    Cred ca cea mai importanta lectie este sa fie independenti. In felul asta, daca au prieteni adevarati la greu, bine, daca nu , vor fi capabili sa razbata singuri.

    • #15

      cred ca asta e raspunsul, prietenii te vor dezamagi mai devreme sau mai tarziu

  9. #16

    Nici in tine sa n-ai incredere, ca daca te gandesti cate decizii proaste ai facut ascultandu-te, o sa incepi sa te indoiesti de sfaturile pe care ti le dai.

  10. #18

    nu te contrazic, doar ca e cam extrem. cred ca important e sa ii inveti pe copii cum sa recunoasca cine e de incredere si cine nu, si asta numai daca tu insuti stapanesti arta, ca nu multa lume o stapaneste.
    si prietenii pot fi de aur, trebuie numai sa ai norocul sa nimeresti asa ceva.

    • #19

      Da, de parca pericolul pt copii vine din partea celor pe care ii recunosti de la distanta ca nu-s de incredere…
      Uite, ce usor e:
      www.youtube.com/watch?v=Bx_aj3kG_T4

    • #20

      au facut si in uk un test asemanator intr-un parc (locurile de joaca din parcuri sunt in general ingradite) si filmata chestia de la distanta vedeai cum respectivul pleca cu cate un copil fara nici o problema.
      filmarea a aparut la stiri , menita sa-i faca pe parinti sa fie mai vigilenti. poate gasesc pe youtube.
      dar eu la altceva ma refeream, n-am timp acum sa incerc sa explic, poate revin.

  11. #21

    Cu ocazia asta ii inveti si sa “trădeze la cea mai mică nevoie, dacă e vorba desigur, de un avantaj pentru ei și familiile lor.”