Bănuiesc că nu i se pare nimănui ciudat că fix a doua zi după congresul PNL au explodat cazurile. Absolut nicio legătură cu faptul că Oana Niculescu, șefa DSP, fost medic de familie și zero experiență, dar fină cu Monica Anisie, face parte din PNL sector 2, șefa numitului PNL la un moment dat. Vă spun, coincidențe masive.

O altă coincidență este cu același DLAF care îi futea campania electorală la prezidențiale lui Barna, cu o reclamație trecută la NUP de către DNA, îi mai anunță o sesizare la DNA, fix când același Barna se luptă cu omul PSD-ului în USR, Dacian Cioloș. DLAF este în subordinea directă a premierului actual președinte de partid, Cîțu.

Altă coincidență este cea în care ministul de interne, acest papagal de luptă al PNL, cel ce trebuie să vegheze la respectarea legii, a fost la congresul PNL ca delegat, nu ca ministru, deci nu are treabă.

Vă spun sincer, e plin de coincidențe. Plin.
Cea mai groaznică coincidență este că suntem cea mai analfabetă țară din UE, cu cea mai mare rată de imbecili antivax, singura țară din UE în top 10 al mortalității COVID.

Iar faptul că sunteți români pe același palier cu colegii antivax vi-l demonstrează decizia de a-l alege pe ăsta drept președinte.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.