cocosatu

Desigur, mă refer la micii de cumpărat, cruzi, pentru că, la locante, nu există competiție pentru La Cocoșatu. Pfft, deja bălesc la ei și doar mi-am adus aminte, el fugitivo. Nu, Gil nu se compară, fiți serioși.

De ce întreb?
Până acum, eram un fan declarat al micilor de producție proprie de la Selgros. Doar că, de vreo…2 ani, cred, parcă nu mai sunt aceiași mici. Prea umflați, cu gust de amoniac, care se simte chiar și în micii pe care îi prefer eu, medium rare, as god intended mics to be.

Am încercat și micii de la Cuțitul de Aur, unde au berbecuțul ăla senzațional. Cam bleax, turcii nu știu să facă mici, aduc mai mult cu cevapcicii bulgărești, adică niște chiftele cam nasoale.

Alții?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.