Se găsește doar într-o pungă cu Fidelicios de la Maggi. Hell yeah, dacă e corect ca în Vrancea sătenii să fie nevoiți să meargă pe jos la cârciumă, iar eu să mănânc Fidelicios fierbinte…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

53 comentarii Adaugă comentariu

  1. Ah.. ce bine arată. Să ai poftă.

  2. #2

    pofta buna

  3. Ce pofta mi-ai facut, eu o sa-mi fac imediat cioarba taraneasca de la Maggi.

    Sti ce buna e ? 🙂 Te unge pe suflet.

    Pofta buna !

  4. #4

    zeama de paste… bleahhh

  5. Adevarat, dar tine de foame, nu ? 😛

  6. Cred ca sunt eu defect de nu-mi place produsul asta. Simt prea mult gustul sintetic.

  7. Sintetic este putin spus.

  8. Revin cu un update, am renuntat la ciorba taraneasca si m-am luat dupa Arhi 🙂

    s15.postimage.org/xmdmjytwb/IMG_0195.jpg

    Chiar e buna.

    PS: Nu lucrez la Maggi !

  9. Mincare de burlac.

  10. Dude, da betele ce cauta acolo ? Inteleg pentru orice alta mancare chinezeasca, da si la supa pescuiesti cu betele ?

  11. Ce scarbos …

  12. merge la birou intr-o zi geroasa ca asta

  13. #15

    Oda monoglutamatului de sodiu!

  14. Dac’ati sti voi ce gulasch am produs eu azi…

  15. dacă-i post plătit, au dat bine banul 🙂
    diseară îmi cumpăr.

  16. esti baiat mare? ai peste 70 de kile?
    se iau 3 oua, se sparg intr-un bol, cojile le culegi cu grija, apoi incepi sa bati ouale cu o furculita (a nu se folosi lingurita, pentru ca e retardat). Cand acestea au inceput sa faca o spuma la suprafata, se ia cascavalul uitat in frigider si se da pe razatoare (daca nu ai razatoare, foloseste unghiile) in bolul cu oua.
    Apoi scoti sunculita/salamul/pastrama si incepi sa tai felii multe si subtiri, care la randul lor vor deveni mici cubulete (tot taiate de tine).
    Se scoate din aragaz/beci o tigaie frumoasa, se unge cu ulei abundent, apoi se pune la incalzit.
    Cand uleiul, testat de tine cu degetul mic de la piciorul stang, incepe sa te friga, adaugi imediat cubuletele in tigaie. Le lasi mult. Dupa ~5 minute, adaugi amestecul de oua cu cascaval (DAR STAI: inainte de a scurge in tigaie ce este in bol, adauga peste amestec un condiment preferat de tine *condiment de peste/pizza/mititei/sarmale* si amesteca iar).
    Supravegheati de la distanta tigaia, si cand un miros dulceag si gustos de…ceva….incepe sa iti infunde narile, a venit timpul sa pui deoparte tigaia, si sa servesti pe farfurie o omleta delicioasa.
    Multumesc pentru rabdare!

  17. #19

    Esti incepator coane. Trebuie sa o tunezi cu niste cubulete de carne de vita (gasesti fiarta si congelata doar o bagi la microunde in prealabil) + o lingura de ulei (de masline sau dupa preferinta) + niste masline la borcan (fara samburi sa dea umpic de acreala)

  18. Nu pot sa inteleg de ce unii mananca asa ceva, but hey… Fiecare cu ce-i place.

  19. Eu nu am avut norocul asta cu Maggi. De fiecare data cand am luat supele lor au fost groaznice.

  20. Rolton e mai bun. Il pap ocazional de mai bine de 5 ani, cred…

  21. #23

    Junk food!

  22. #24

    Eu nu inteleg chestia asta cu fidelicios….pe piata exista cel putin doua branduri similare (ca sa nu mai spun ca ai si gust mai bun). Cel mai vechi se numeste Vifon…pe alea de ce nu le lauda nimeni?

  23. #25

    chimicale….ce poate sa fie bun la punga aia de 90 de bani =)))
    galbejitii mananca asa ceva de nevoie dar tu? poate faci reclama dar si asa.
    O singura data am mancat asa ceva, cand nu puteam sa mananc decat chestii ce alunecau pe gat si nu trebuiau mestecate…asa inghiteam un maldar de fidea din asta si umplea stomacu…dar sa mananc de pofta??pffff

  24. #26

    Toate porcariile astea la punga sunt foarte gustoase, dar daca te uiti pe spate si vezi cate chimicale au…

  25. #27

    Tocmai tu, ce zic instructorii de la sala de un morman de carbohidrati rafinati, albi si cu monoglutamat? Nu-ti tratai corpul ca pe un templu?
    O alternativa mai buna si mai gustoasa in opinia mea sunt spaghete ( grau dur nu porcarii gen “paste cu ou”) cu un sos pe baze de rosii si busuioc. Nici aia nu e exact mancare de regim, da macat stii o treaba

  26. #28

    E foarte buna intr-adevar. Recomand, insa, ruperea sau sfarmarea pastelor inainte de a le prepara pentru ca altfel sunt destul de lungi si incomod de mancat

  27. Promit ca incerc, am mai incercat si altele de genul si nu mi-au placut. Daca nu imi vor placea tu esti vinovat, cu acest articol.

  28. #30

    Daca lui ii place ce va deranjeaza?

    Nu te poti caca in gustul omului, ca sa fiu plastic…

  29. #31

    Astea exista in romania de 10 ani, de la Rolton sau alte firme chinezesti. Cred ca Maggi le cumpara le desfac din ambalaje si le baga in ambalajele lor cu adaos 200%. 🙂

  30. #32

    mno, acu’ n-a zis ca si-l trateaza ca templul foamei!

  31. #34

    Am incercat sa vad si eu cum sunt Fideliceoasele astea si mi-am luat vreo 10 dar dupa ce le termin am sa revin la Rollton care sunt mai groase, au gust mai bun si te satura mai mult. Pot sa va spun si o reteta inventata de mine care merge la ambele tipuri de paste. Le lasi in apa fierbinte cu mirodeniile din punga 5 minute pana se umfla apoi se scurge apa si se adauga smantana dupa ochi si bucatele de carne preparate sau afumate de care vreti voi. Eu pun pastrama de pui sau de porc sau friptura facuta la tigaie fara nimic. E dementiala si la papile si la stomac.

  32. mamă, ce viermuială în farfuria aia ! chiar vă place?!

  33. #36

    @arhi: ți-ai luat imprimantă nouă?

  34. #38

    la reteta ta as adauga in functie de cate oua folosesti apa minerala pentru a fi pufoas. Mie imi place sa o i-au mai repede de pe foc sa nu fie prea prajita

  35. #39

    comentul de mai sus ii pt domnul cu omleta

  36. #41

    www.potnoodle.com/
    Like a boss

  37. #42

    lol aia nu-i mâncare

  38. #43

    Astea is ceva Mr. Noodles cred, or fi ele bune dar sunt tare nesanatoase.

  39. Am vazut asta si pe twitter.Pana la urma ai facut si un articol 😀

  40. #45

    Așa-i zice acum la Vifon? Parcă la un moment dat s-a chemat Rolton, acum e Maggi…

    • #46

      Vlad » neah, exista toate 3. vifon e foarte iute, nu ma dau in vant dupa

  41. #47

    clar supa aia se mananca cu betisoarele…

  42. #48

    Le prefer pe cele strainesti, pe care scrie in coreana/taiwaneza/mandarina pe ele. Sunt mai picante si cu gust de condimente exotice. Chiar acum e la inmuiat una cu creveti cica (miroase a iute ).
    Cele romanesti zici ca sunt apa fiarta cu delikat.

  43. #49

    Imi place furculita pe care o folosesti… 😛

  44. #50

    instant soup – the taste of cancer.

  45. Chimicale la punga …, precum zicea cineva mai sus traiasca glutamatul de sodiu.

  46. #52

    si cat costa o punga d-asta? cate portii? mai ramane si pt vecini dupa ce ai halit?
    sau caine.

  47. Chimicale, nechimicale, dar mi-au luat asa vreo 6 pungi pentru inceput. Recunosc ca sunt bune si la cate chimicale bagam in noi zilnic, una cu un gust delicios nu strica, zic eu.