Mă întreabă Dragoș aici de ce am ținut bannerul affiliate de la Emag și care sunt rezultatele.
De ținut l-am ținut pentru a vedea rezultatele, desigur și a mă informa despre sistem, că parcă prea se ofusca poporul că fac mișto de Krumel, care conduce în topurile siturilor de la 2parale. Unde este angajat. Glumesc desigur, ăsta e un site de parodie.

Revenind, am avut bannerul cred că o săptămână. Rezultatul ar fi acesta.

Concluzia?
Nu strică niște bani de apă plată în plus. Doar că un procent de 30% comisioane anulate nu mi se pare ok. Departe de mine de a învinovăți emagul. Sunt convins că cei ce au făcut asta au avut în minte ` de ce să îi fac eu bani grasului ăla, lasă că intru de pe link curat`. E și asta o opțiune, nu mă deranjează, oricum EU făceam un test.

Doar că dacă oamenii ar reuși să treacă peste micile invidii și racile precum cea de mai sus și și-ar folosi reciproc codurile affiliate și ar accepta că e normal să încerci să faci bani din munca ta și că nu e rușine să ai reclamă pe blog sau să faci reclamă cuiva, toată lumea ar fi mai fericită, inclusiv vânzătorii. Având în vedere că noi am inventat bancul cu cazanul de rromâni nepăzit din iad, nu îmi fac nici o speranță.

Între timp, eu voi mai folosi profitshare de la emag, dar doar când voi avea un link către produse specifice.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.