Citeam ieri o năzbâtie despre cum au decis niște politicieni din UK că generațiile născute după 2009 nu vor mai avea dreptul de a cumpăra țigări și astfel vom salva de la viciul tutunului viitorul. Să ne înțelegem, poate nu ați înțeles. Nu se interzice cultivarea și fabricarea țigărilor. Nu. Ci doar generațiile care ating majoratul în 2028 nu vor mai avea dreptul de a cumpăra țigări. Pentru că se știe că interzicerea viciilor a funcționat dintotdeauna și chestia asta a șters toate dependențele din lume. Așa a gândit englezul pur sânge Rishi Sunak.

Vă spun cu cea mai mare sinceritate, sunt absolut convins că toate legile de genul acesta apar prin sponsorizarea politicienilor de către mafie. Pentru că toți banii ăia negri din care trăiesc toți Escobarii și Ndraghetele, cu care se sponsorizează Ciolaci, Negoiți și Vrânceanu-Firi, nu ar exista dacă nu ar exista acest val continuu de salvatori care ne tot salvează de la diverse dependențe. Până și Burebista și-a dat seama că nu ai cum interzice viciul. Până și americanii, dar asta de abia după ce au creat niște miliardari din vânzarea de whisky făcut în cadă.

Dintotdeauna, pentru totdeauna, vor exista alcool și țigări. Inclusiv animalele mestecă tutun sălbatic. Inclusiv animalele se îmbată, în mod voit, mâncând fructele căzute pe jos și fermentate. Orice legislație de kkt ar adopta creun cumpărat de ăsta, oamenii vor fuma, fie că vrem noi sau nu. Doar că generațiile alea care vor ajunge adulți și nu vor avea dreptul de a cumpăra de la tutungerie (mi se pare penibil și să scriu) vor cumpăra tigări de la contrabandiști. Care vor deveni miliardari din țigări.

The end.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.