Nu e mare lucru, nu este Michelin star material, este doar un exemplu despre cum doar în 5 minute puteți face, pentru copiii voștri, ceva care să însemne și să le arate că îi iubiți și sunt importanți în viața voastră.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

31 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Vreun bookmaker printre comentatori? Nu de-alta, da’ as vrea sa-mi sugereze o cota pentru aparitia pe blog inainte de sfarsitul anului a rubricii #tatislabeste.

  2. #7

    cum a fost sifafoods? noua turceasca?

  3. #9

    Mic dejun? Ala e tot pranzul meu!!!
    E plita pe inductie? Foarte faina, visez.
    Cutite care sa nu se toceasca am avut doar din gama celor ceramice. Nesimtit de ascutite, iti tai degetele fara sa-ti dai seama cum. Pina le scapi pe jos si se ciobesc.

    • #10

      Ia doua cutite ieftine de la Kaufland (vezi sa nu aiba lama prea groasa) si un ascutitor Fiskars din ala cu role.
      La cateva zile tragi cutitele de 8-10 ori pe jucaria aia si ai mereu cutitele ascutite.

  4. #11

    Nu-mi prea plac fundurile de lemn, pentru ca se strica repede, daca tai rosii sau pun omleta (uleioasa fiind) pe ele. Oi fi nimerit eu unele ieftine si proaste, dar orisicat. In schimb, mi-a placut morala de la sfarsit. Adica nu doar entarteinmant.

    • #12

      Doar eu am problema psihica in care daca tarasc cutitul pe un fund de lemn ud ma ia o senzatie d-aia de zgariat creta pe tabla? Eu am d-ala de plastic. Mai mult plastic in dieta, dar asta e, nu le poti avea pe toate.

    • #13

      Am aflat recent ca tocatoarele din lemn, ca si vasele din fonta, au nevoie de tratament special pentru a se pastra ok www.instagram.com/tv/B-m5_OJJOgL/?hl=ro. Decat sa fac tot procesul asta, mai bine raman la tocatoare de plastic.

    • #14

      de fapt, tre sa le dai cu un ulei de la ikea, periodic si cam aia e

    • #15

      Iata. Inca o zi, inca un lucru nou invatat (sau mai multe).
      Deocamdata am unele de plastic (mai subtiri, ca nu bat snitele), dar o sa incerc.

    • #16

      @DeeDee eu le-am aruncat, dupa ce oricum le uscam mi-au mucegait. But then again, noi nu mancam snitele :)). Le am p-astea www.ikea.com/ro/ro/p/bergtunga-tocator-set-2-buc-verde-albastru-40461216/, sunt la a doua tura, prima data mi-au rezistat 1 an-2. Inca mai tineau dar le murdarisem de rosii, nu le-am curatat repede si mi-au ramas asa, imi râcâia OCD-ul.

  5. #17

    Pai si le dai de mancare asa pe gratis? Nu i-ai pus sa ude gradina inainte? I kid, I kid…

  6. #18

    Pentru cutite mereu ascutite e nevoie de o piatra de ascutit cu granulatie de cel putin 1000/3000. Eu ascut toate cutitele de bucatarie pe asa ceva in maximum o ora. Pentru a mentine cutitul ascutit cat mai mult timp, inainte de folosire il treci pe un masat de ascutit de doua trei ori si o sa te tina cam 3 luni pana la urmatoarea sedinta pe piatra de ascutire.

    • #19

      Poti sa recomanzi o piatra ieftina si buna?

      Eu tin cutitele bune in debara si imi fac treaba cu niste ieftinaciuni pe care le maltratez cu o ascutitoare cu role sau chiar cu o pila de ascutit drujba.

    • #20

      Din categoria ieftine fac parte cele care au granulatie mare si mai mult strica decat ascut. Eu am luat de la kitchenshop a costat 125 lei anul trecut (cu ascutire umeda ). Daca ai cutite japoneze sau mai de calitate iti trebuie o piatra profesionala care poate fi si peste 1000 lei.

    • #21

      O piatra de coasa costa 5 lei.

  7. #22

    Un lighean de carne fripta. Nu aplici modelul lui Vali, el avea o regula de genul “suntem trei persoane, pun trei bucati de carne pe gratar”.

    Eu cu carnea fripta rece, ramasa de pe o zi pe alta, nu ma impac. Nu mai pot s-o mananc. Nici micii. Chiar si incalziti, parca nu mai au niciun haz.

    • #23

      Eu o tai cuburi si o bag in paste cu sos de branza sau rosii, in pilaf cu legume, o trag la tigaie si o mananc cu mamaliga si mujdei, etc. Nu conteaza, ca e friptura, sau ca-s mici :)))
      Nici eu n-as putea sa o mananc rece.
      La microunde are un gust de cacao, deci, raman tigaia si focul :)).

    • #24

      Dimineata am combinat o pastrama de oaie ramasa de duminica cu o paine cu maia si a iesit genial. Si porcul se preteaza la perversiuni culinare de a doua zi.
      Daca friptura a fost buna poti sa faci cele mai bune sandwich-uri. Daca e afumata rau sau arsa nu prea mai ies chestii de luat in seama.

    • #25

      o friptura de vita rece, taiata subtire, niste bagheta, cu niste mustar, sos iute, salata verde, un ardei copt…..damn, e selfinflicted, imi ploua in gura.

      porcovetele rece merge taiat fasii si facut la wok cu legume si noodles

    • Aia i Ender, un om de cultură. Deci eu mă bucur când rămâne grătar daca il fac. Bucățele de ceafă la grătar sau cotlet … un orez, o salată de cartofi cu ceapă …

  8. #27

    Am și uitat ce ai gătit până la final atât de simpatic ești :))) Ai un aer ștrengăresc

  9. #28

    Imi place masa din bucatarie, norocosule! Am problema asta inca nu am rezolvat-o, am 1,88, nu e cine stie ce dar astia fac mobilierul standard pentru chinezi, frate! Stau cocosat, stiu sunt eu fraier ca nu am gasit solutia, am vrut doar sa-mi exprim invidia..:) Pentru cutite am un ascutitor de la IKEA, isi face treaba.

  10. #30

    Sacrilegiu!

    Oi fi eu defect, dar mie îmi place grătarul cel mai mult a 2-a zi, rece, ca un fel de cold cut. De-abia ce are timp să-și îmbine aroma de afumat cu restul marafeturilor din carne.

    În rest, chapeau!

  11. #31

    Cutitul ala îmi aduce aminte de o vorba a bunica-mii: e asa de ascutit ca poti sa calaresti pe el :)))

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

  • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
  • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
  • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.