Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

8 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1
    NOU

    Șef FOA strongly disapprove that. Prea asimetric, prea de la tara.

  2. #2
    NOU

    Sa nu postezi reteta asta pe un grup de bucatarie. Am postat eu ieri si parca am injurat maidanezii pe un grup de cutofili. Toate neatinsele mi-au sarit in cap.

  3. #3
    NOU

    niste carnati afumati de la borcan sa bagi intre mamaliga si branza de burduf…..in rest #tatigateste e foarte bun!

    • #4
      NOU

      de unde, mama, de la borcan, ca noi nu avem pe nimeni la tara:))

    • #5
      NOU

      iei carnati afumati si ii bagi in untura pe care o faci pentru jumari din burta de porc la ceaun….ma rog eu mai fierb si burta impanata in zeama de varza cu piper si foi de dafin …tavalita prin boia dulce si mujdei….merge si cu aia alaturi

    • #6
      NOU

      da, infarct coronarian…

    • #7
      NOU

      si ficatul cat casa…stiu

  4. Bucovina te iubesc !!!

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

  • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
  • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
  • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.